Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H τριπλή μονομαχία έφερε χαμηλή βαθμολογία και αποχώρηση στο #MasterChefGR

  28/02/2021 08:26
H τριπλή μονομαχία έφερε χαμηλή βαθμολογία και αποχώρηση στο #MasterChefGR

H τριπλή μονομαχία έφερε χαμηλή βαθμολογία και αποχώρηση στο #MasterChefGR

  28/02/2021 08:26

Ξέσπασε στο #MasterChefGR o Κωστής! «Μπούρδες, κότες, πήρε φωτιά ο κ…ς τους» Δυο συνταγές από τoυς δίδυμους αδελφούς Σταμούδη! Πανικός στην αποχώρηση, δεν περίμενε τόσο χαμηλή βαθμολογία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κόκκινη ομάδα ήταν η ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef και θα πρέπει να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Πάνος ως αρχηγός της ομάδας επέλεξε τον Ιωάννη ως πρώτο υποψήφιο ενώ ακολούθησε η ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Την μερίδα του λέοντος συγκέντρωσαν ο Διονύσης κι ο Κωστής με 9 ψήφους μιας κι είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Σε όλη την διαδικασία ο Κωστής δεν σταμάτησε να μουρμουρίζει καθώς ήταν σίγουρος ότι θα τον ψηφίσουν όλοι: «Κάποιοι είναι εγωιστές και κοιτά ο καθένας την πάρτη του. Να κοιτάξουμε σαν ομάδα να συγκεντρωθούμε.»

Από την άλλη κάποια μέλη της ομάδας δεν έχουν εκτιμήσει τον χαρακτήρα του κι ανέφεραν ότι έχουν βαρεθεί να ακούνε τα λόγια του.

Με καλεσμένους guest chef τους δίδυμους αδελφούς Δημήτρη και Θανάση Σταμούδη, το ζητούμενο είναι αρκετά απαιτητικό για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώριση.

Ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο, πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων γευστικών πιάτων των αδελφών Σταμούδη, είναι αρκετά για να κάνουν τις 2 ώρες να μοιάζουν με μισή ώρα μαγειρικής.

Διονύσης και Κωστής φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 5.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αλλά και τους καλεσμένους σεφ που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα.

Τελικά, ο Διονύσης κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία και να εξασφαλίσει ετσι την παραμονή του στο σπίτι.

Ο Κωστής δεν τα πήγε τόσο καλά και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής. «Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα.»

Με την διαφορά στην βαθμολογία ανάμεσα στον Διονύση και στον Κωστή να είναι εμφανής, ο δεύτερος ήταν τελικά αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου από τον μαγειρικό διαγωνισμό αποσπώντας αρκετούς 5 ή 6 βαθμούς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. Έτσι τα λόγια που είπε για αρκετούς συμμετέχοντες του διαγωνισμού δεν κατάφεραν να πιάσουν τόπο.

Ποιες είναι οι σκέψεις του πριν αποχαιρετήσει την κουζίνα του #MasterChefGR;

Δείτε σήμερα:

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας