Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αντίδραση του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινου στις κατηγορίες του Μπουγιούρη

  15/02/2021 11:22
Η αντίδραση του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινου στις κατηγορίες του Μπουγιούρη

Η αντίδραση του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινου στις κατηγορίες του Μπουγιούρη

  15/02/2021 11:22

Μία δήλωση του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» έμελλε να πυροδοτήσει την έκρηξη του Παναγιώτη Μπουγιούρη. «Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό!» Η απάντηση του σκηνοθέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης κατηγόρησε ανοιχτά τον σκηνοθέτη, Στάθη Λιβαθινό πως για τέσσερα χρόνια που ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή ήταν χυδαίος, προσβλητικός, ευνουχιστικός και ταπεινωτικός. Μάλιστα, όπως έγραψε, αυτή η συμπεριφορά ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας τον σημάδεψε βαθιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Σας φτύνω κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που μου προκαλέσατε»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η καταγγελία του ηθοποιού αναπαράχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Το «Happy Day» επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει. «Δεν κάνω ποτέ δηλώσεις, πολλώ δε μάλλον για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που ήταν μαθητής μου» είπε στον δημοσιογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας