Αυτό είναι το ζευγάρι από την Κύπρο! Ονειρεύονται γάμο και σπίτι στο Μπαλί!

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα, πέντε ζευγάρια του #Battleof theCouples μας αποκαλύπτονται. Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κι εκτός Ελλάδος, και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία ώστε να νικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς! Αυτά είναι τα πέντε από τα ζευγάρια που αγωνίζονται στον στίβο της αγάπης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το trailer του Battle of the Couples ξεκίνησε να προβάλλεται στον Alpha.

Σε αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά όλα τα ζευγάρια στην αρένα και παίρνουμε μια γεύση από τις σκληρές δοκιμασίες.

12 ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση. Θα υπερβούν τους εαυτούς τους. Θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το «ζευγάρι της χρονιάς».

Η Στέφανι & ο Πάνος από την Κύπρο, ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης. Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο. Είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μία συναυλία και ο έρωτας ήταν ακαριαίος, ενώ η πρόταση γάμου του Πάνου στη Στέφανι δεν άργησε να έρθει, με όλα τα ρομαντικά στοιχεία: ηλιοβασίλεμα σε μία μαγευτική παραλία και τον Πάνο γονατιστό να έχει γράψει με πέτρες στην άμμο, «Με παντρεύεσαι;» Η Στέφανι κουβαλούσε στο σακίδιο πλάτης το δακτυλίδι του αρραβώνα για ημέρες, χωρίς να ξέρει τίποτα! Το ζευγάρι θέλει με το έπαθλο του Battle of the Couples να κάνουν το γάμο τους στο Μπαλί και να αποκτήσουν ένα σπίτι εκεί!

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένοιωσαν μοιραία έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στο Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Παρόλο που όπως παραδέχονται οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές.

Με όνειρο να γίνει παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, ο Ριχάρδος βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Άντζελας που είναι personal trainer. Και μπορεί να της έχει μεγάλη αδυναμία και να μην της χαλάει χατίρι, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ριχάρδος έχει το πάνω χέρι στις επιλογές του ζευγαριού: από το τι θα φορέσει η Άντζελα μέχρι το που θα πάνε για διασκέδαση, ακόμη και για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια.

Όμως αγαπιούνται με πάθος κι έχουν σκοπό να βγουν νικητές από το Battle of the Couples ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και ένα χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει πιλάτες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη.

Η Καίτη και ο Γιώργος μοιράζονται την αγάπη τους για το χορό. Άλλωστε γνωρίστηκαν στη σχολή χορού του Γιώργου- ο Γιώργος είχε συμμετάσχει σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό show ως χορογράφος - όταν η Καίτη-που είναι make up artist ξεκίνησε μαθήματα μαζί με την αδελφή της. Η χημεία τους μετράει 8 χρόνια από τότε που ένα περιστατικό έδωσε στον Γιώργο την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα: σ’ ένα σόου της σχολής, όταν ο Γιώργος επέστρεψε στο καμαρίνι του για να αλλάξει για το επόμενο χορευτικό, έπεσε πάνω στην Καίτη που ήταν γυμνή κι άλλαζε ρούχα. Η αμήχανη στιγμή που ακολούθησε τους έφερε κοντά και από τότε είναι αχώριστοι. Το δυνατό τους όπλο είναι η συνεργασία τους και το ζευγάρι είναι μαζί στα καλά και τα άσχημα και έτοιμο να «χορέψει στο ταψί» τα ζευγάρια του Battle of the Couples, ώστε να αναδειχθεί ζευγάρι της χρονιάς και να μπορέσει να αγοράσει το δικό του σπίτι που θα στεγάσει την ευτυχία του. Λόγω του ότι ο Γιώργος είναι μικρότερος από την Καίτη, δηλώνει ότι περιμένει πρόταση γάμου από εκείνη.

Η Εβελίνα και ο Γιώργος έρχονται από την Κρήτη και είναι μαζί μόνο 8 μήνες. Ως γνήσιος Κρητικός από τ’ Ανώγεια, ο Γιώργος είναι παλικάρι και από το πρώτο κιόλας ραντεβού ξεκαθάρισε στην Εβελίνα ότι θέλει σοβαρή σχέση. Είναι φιλόλογος, χορεύει πεντοζάλη και του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή του ζευγαριού στο Battle of the Couples για την οποία η Εβελίνα έμαθε λίγες ώρες πριν φύγουν από το νησί! Του αρέσει που εκείνη τον φροντίζει και τον περιποιέται ενώ θα έχει τα μάτια του ανοιχτά για να υπερασπιστεί την τιμή της αν χρειαστεί. Η Εβελίνα που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ενθουσιάστηκε με αυτή την έκπληξη και το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και να πάνε ένα ταξίδι μαζί στην Ιταλία.

 Η Ελένη και ο Γιώργος δηλώνουν περήφανοι νησιώτες από τα Κουφονήσια. Ο Γιώργος είναι ψαράς τον χειμώνα και τα καλοκαίρια εργάζεται στην εστίαση, έριξε δίχτυα και βρήκε τη «ζαργάνα» του όπως αποκαλεί την Ελένη, που παράτησε την Αθήνα για να ζήσει μαζί του στο νησί. Εκείνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση τους που μετράει δύο χρόνια, ενώ το χιούμορ του Γιώργου είναι πηγή δύναμης και οι μπούκλες του η αδυναμία της Ελένης. Μαζί θέλουν να γίνουν η ψυχή του Battle of the Couples και να βγουν νικητές ώστε να ανοίξουν τη δική τους ψαροταβέρνα στο νησί αλλά και να παντρευτούν! Ο Γιώργος λατρεύει τα πάντα πάνω στην Ελένη. Από τα μαλλάκια της μέχρι τα δαχτυλάκια της.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά