Οργισμένη η Κοραλία Καράντη στη Ναταλία Γερμανού! «Αναθεματισμένη εκπομπή»

 

«Προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται» Η Φιλαρέτη Κομνηνού «αδειάζει» την Κοραλία Καράντη για τις δηλώσεις με τους μετανάστες 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Κοραλία Καράντη αυτή την εβδομάδα και προχώρησε, μεταξύ άλλων, σε μια δήλωση περί μεταναστών που συζητήθηκε εντόνως στα social media. Προβάλλοντας, το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» προχώρησε σε σχόλια για τη συγκεκριμένη δήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοραλία Καράντη: «Ένα λυπηρό ότι δεν βρήκα κάποιον να μου συμπαρασταθεί! Φυσικά και το φώναξα!»

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες από τις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στα social media και έχει δεχτεί σφοδρή κριτική όταν είπε: «Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξή της. «Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία...».

Η αντίδραση της Φιλαρέτης Κομνηνού

Η συνάδελφός της Φιλαρέτη Κομνηνού με μια δηκτική ανάρτηση στο Instagram απάντησε στη δήλωσή της μιλώντας για έναν άνθρωπο από το Μπαγκλαντές και την προσωπική της ιστορία.

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί «γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, η ίδια η ηθοποιός θέλησε να παρέμβει στην μεσημεριανή εκπομπή προκειμένου να θέσει εκ νέου την άποψη της και να βάλει τα πράγματα στη θέση της.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε, αρχικά, η Κοραλία Καράντη. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ηθοποιός μίλησε σε πολύ έντονο ύφος.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια τόνισε πως «όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται».

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται».

 
Τη δική της απάντηση στις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη σχετικά με το bullying και τους μετανάστες, έδωσε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».
 
Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε ότι δεν αντέδρασε στα λεγόμενα της ηθοποιού, καθώς κατάλαβε τις ακριβώς εννοούσε χρησιμοποιώντας τη λέξη «μετανάστες».
 
«Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και δίκαιοι, γιατί δεν εμπλεκόμαστε άμεσα αλλά έγινε εδώ όλο αυτό, με το που τελείωσε η εκπομπή, αν θυμάσαι Άρη στο καμαρίνι, το σχολιάσαμε εμείς και ακριβώς επειδή εγώ εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα τι εννοούσε η κυρία Καράντη, εννοούσε τον πιο αβοήθητο άνθρωπο της κοινωνίας. Επειδή εγώ το πήρα έτσι εκείνη τη στιγμή δεν αντέδρασα αλλά μετά στο καμαρίνι είπαμε “λες να παρεξηγηθεί η γυναίκα γι’ αυτό που είπε γιατί εμείς καταλάβαμε τι εννοούσε”.
 
Ένας άνθρωπος απέξω μπορεί να μην το κατάλαβε και το είχαμε μεγάλη απορία. Θεωρώ ότι δεν είχε πρόθεση. Και στις διαφημίσεις φανηκε ότι είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι είχε πρόβλημα με εμάς. Ο μόνος λόγος που δεν αντέδρασα είναι γιατί κατάλαβα αμέσως ότι εννοούσε τον πιο αδύναμο άνθρωπο», ήταν τα λόγια της Δανάης Μπάρκα.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια