Αυτοί κερδίζουν σήμερα (15/02) στο #SurvivorGR! Αποχωρεί η ΜαριΠΟΖΑ;

 

Spoiler! Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Παππά: «Άντε ρε από εκεί». Οι κομμένες σκηνές με το ξέσπασμα που έκανε ο Πάνος Καλίδης ενάντια στον Αλέξη. Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του από τον Παππά στο συμβούλιο που τον βάζει στη γωνιά για τις αποκαλύψεις τουΤα κόκκινα νύχια της Ελευθερίου που έγιναν viral στο #Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ένταση επικράτησε στην Μπλε ομάδα με την ποινή που επιβλήθηκε στον Αλέξη Παππά και στον Chris Σταμούλη λόγω του ότι έλειπαν πολλές ώρες στο δάσος.

Το γεγονός ότι η κίνησή τους δεν άρεσε στους υπόλοιπους παίκτες και κυρίως στον James Καφετζή, έκανε τους δυο τους να αντιδράσουν και να σηκώσουν κεφάλι κατά την διάρκεια συζήτησης για το φαγητό. Ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε προσβολές τόσο στην Ελευθερία Ελευθερίου όσο ακόμα περισσότερο στην Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ίδιος την κατηγόρησε ότι, ενώ κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και δεν θα ξέρει τι να πει στον σύντροφό της, το παίζει ηθική. Από την άλλη «την είπε» στην Ελευθερία Ελευθερίου ότι τον είχε από κοντά για τους λόγους της.

Έπειτα από όλα αυτά η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα κι ήταν άσχημα ψυχολογικά λέγοντας: «Άλλα δείχνουν κι άλλα κάνουν για να καλύψουν τα δικά τους. Εκθέτει ανθρώπους και κυρίως τα κορίτσια ασταμάτητα. Το αγόρι μου ξέρει κι έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό με αυτήν την απόσταση. Δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Δεν ήρθα κοντά με τον Νίκο γιατί πίστευα ότι θα πάει μακριά πολύ απλά τον συμπαθώ κι έχουμε καλή επικοινωνία. Τι σημαίνει; Και με άλλους έχω κοιμηθεί κοντά. Βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα. Δεν θέλω να τον κοιτώ στα μάτια και να του μιλήσω ποτέ.»

Μια σκηνή που είχαμε δει στο trailer προάγγελο του χθεσινού επεισοδίου του Survivor δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Η σκηνή αυτή δεν είναι άλλη από το ξέσπασμα που έκανε ο Πάνος Καλίδης ενάντια στον Αλέξη Παππά.
 

Η σκηνή αυτή προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας, κάνοντας τους πάντες να αναρωτηθούν τι έχει συμβεί. Στη σκηνή αυτή βλέπουμε τον τραγουδιστή να πλησιάζει με έντονο ύφος τον Αλέξη Παππά και να του λέει, «Eγώ δεν είμαι παιδάκι»

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Πάνο Καλίδη να βγαίνει εκτός ορίων στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ήταν άνανδρη η συμπεριφορά του Παππά στην Άννα Μαρία

Το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Αλέξη Παππά και τα σχόλια του δεύτερου, ήταν αρκετά για να εκνευρίσουν την Κατερίνα Καινούργιου.

«Παρόλο που η Άννα Μαρία δε μου είναι καθόλου συμπαθής μέσα στο παιχνίδι, μετά από αυτό τη συμπάθησα και ήθελα να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός είναι ο Παππάς; Ή αν δεν είναι αυτό βγάζει. Τι ατάκες είναι αυτές που είπε στην Άννα Μαρία και μετά στην Ελευθερία; Άντε ρε από εκεί. Αν ήμουν εκεί πέρα, θα του είχα επιτεθεί λεκτικά τόσο πολύ. Ο Νίκος όντως κοιμάται δίπλα-δίπλα με διάφορες κοπέλες. Η Άννα Μαρία έχει πει ότι έχει σχέση. Ποιος νομίζει πως είναι ο Παππάς; Με το που θα βγει προτεινόμενος θα βγει με τη μία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 
Spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης δόθηκε σήμερα (15/2) στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η Έλενα Κρεμλίδου αποχωρεί από το Survivor, μιας και η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέπει. «Νομίζω ότι αποχωρεί η Μαριπόζα. Βλέπεις ότι είναι μια κατάσταση δύσκολη και εδώ νομίζω ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση της Κάτιας. Πήγε και στην καλύβα και είδε ότι το κλίμα ήταν εναντίον της», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Γιάννη Πουλόπουλο να συμπληρώνει: «Θα είναι η τρίτη κατά σειρά οικειοθελής αποχώρηση».
 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor κερδίζουν οι Kόκκινοι ενώ αν τεθεί θέμα αποχώρησης στους Mπλε τότε δεν θα βγουν τα κορίτσια προτεινόμενα, στα οποία θα δοθεί ασυλία.

 
Τα κόκκινα νύχια στα πόδια της Ελευθερίας Ελευθερίου έχουν γίνει viral.

Η εικόνα κυκλοφορεί στα social media και πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που το έχουν σχολιάσει και αναφέρουν πως η παίκτρια της Μπλε ομάδας έφυγε από την παραλία και πήγε να φτιάξει τα νύχια της.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση σήμερα στο «Ευτυχείτε», είπε όλη την αλήθεια.

Η Ελευθερία Ελευθερίου λοιπόν, δεν έφτιαξε τώρα τα νύχια της αλλά το κόκκινο χρώμα είναι από τότε που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δεν είναι απλό μανό αλλά ημιμόνιμο που έχει μεγάλη διάρκεια.

Όπως ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όταν το είχε δει είχε μείνει άφωνη καθώς το συγκεκριμένο υλικό, αν μείνει καιρό στα νύχια μπορεί αν δημιουργήσει μέχρι και μήκυτες.

 
Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του από τον Αλέξη στο Συμβούλιο που τον βάζει στη γωνιά για τις αποκαλύψεις του. Δες το τρέιλερ:
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!