Ο Περικλής έπαθε κρίση άνευ προηγουμένου γιατί δεν τον παίζουν τα άλλα παιδάκια

 

Ο Παππάς έκανε την ΑνναΜαρία να ρίξει μαύρο δάκρυ, μίλησε για φλερτ με τον Μπάρτζη, ενώ έχει σχέση! Η Ελευθερία την γλύτωσε στο στόχαστρο η ΜαριΠΟΖΑ! Και οι Μπλε... νίκησαν παντού στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το γεγονός ότι επιβλήθηκε ποινή στον Αλέξη Παππά και στον Chris Σταμούλη από την Μπλε ομάδα και θα στερηθούν φαγητό για δύο φορές λόγω του ότι έλειπαν στο δάσος για αρκετές ώρες, έχει προκαλέσει συζητήσεις στην Κόκκινη ομάδα.

Οι συμπαίκτες της ομάδας αναρωτιούνται πως θα κινηθεί η αντίπαλη ομάδα κι αν θα μοιράσουν ισόποσα το 80% που θα δικαιούται ή αν θα αφήσουν όντως απ’ έξω τον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη, Μάλιστα ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω τι θα κάνουν. Η άποψή μου είναι ότι δεν θα φάνε στην αντίπαλη ομάδα κι αυτό είναι προς όφελός μας γιατί δύο παίκτες θα είναι λιγότερο φαγωμένοι και θα έχουν λιγότερη δύναμη.»

Ένταση επικράτησε στην Μπλε ομάδα με την ποινή που επιβλήθηκε στον Αλέξη Παππά και στον Chris Σταμούλη λόγω του ότι έλειπαν πολλές ώρες στο δάσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler! Αυτοί κερδίζουν σήμερα (15/02) στο #SurvivorGR! Αποχωρεί η ΜαριΠΟΖΑ; Έξαλλη η Καινούργιου με τον Παππά: «Άντε ρε από εκεί». Οι κομμένες σκηνές με το ξέσπασμα που έκανε ο Καλίδης ενάντια στον Αλέξη. Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του από τον Αλέξη. Τα κόκκινα νύχια της Ελευθερίου που έγιναν viral στο Twitter

Το γεγονός ότι η κίνησή τους δεν άρεσε στους υπόλοιπους παίκτες και κυρίως στον James Καφετζή, έκανε τους δυο τους να αντιδράσουν και να σηκώσουν κεφάλι κατά την διάρκεια συζήτησης για το φαγητό. Ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε προσβολές τόσο στην Ελευθερία Ελευθερίου όσο ακόμα περισσότερο στην Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ίδιος την κατηγόρησε ότι, ενώ κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και δεν θα ξέρει τι να πει στον σύντροφό της, το παίζει ηθική. Από την άλλη «την είπε» στην Ελευθερία Ελευθερίου ότι τον είχε από κοντά για τους λόγους της.

Έπειτα από όλα αυτά η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα κι ήταν άσχημα ψυχολογικά λέγοντας: «Άλλα δείχνουν κι άλλα κάνουν για να καλύψουν τα δικά τους. Εκθέτει ανθρώπους και κυρίως τα κορίτσια ασταμάτητα. Το αγόρι μου ξέρει κι έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό με αυτήν την απόσταση. Δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Δεν ήρθα κοντά με τον Νίκο γιατί πίστευα ότι θα πάει μακριά πολύ απλά τον συμπαθώ κι έχουμε καλή επικοινωνία. Τι σημαίνει; Και με άλλους έχω κοιμηθεί κοντά. Βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα. Δεν θέλω να τον κοιτώ στα μάτια και να του μιλήσω ποτέ.»

Νίκος: ο Παππάς τα λέει αυτά για να φέρει κοντά τον Chris

Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος με το γεγονός ότι η ομάδα του δείχνει προτίμηση στις διατροφικές συνήθειες του Γιώργου Κοψιδά κι ο ίδιος δεν είχε φάει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος θίχτηκε αναφέροντας ότι είναι μεροληπτικοί και συμπονετικοί με τον Γιώργο Κοψιδά γιατί κάποιους τους βοήθησε και τους πήρε από την άλλη ομάδα ενώ τον ίδιο τον ξεχνούν όταν πρέπει. Όταν ο Τριαντάφυλλος προσφέρθηκε να του δώσει το φαγητό του, ο Περικλής βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας και φεύγοντας μακριά από την ομάδα: «Αυτό είναι παρηκμασμένη ηθική, είστε παρηκμασμένοι. Τον Γιώργο Κοψιδά που τον βλέπετε ως ευεργέτη δεν τον ξεχνάτε. Εγώ δεν θέλω να πάρω άλλο μέρος και δεν θα το συζητήσω καθόλου. Δεν έχει να κάνει με το φαγητό. Δεν αντέχω την υποκρισία. Είστε υπερευαίσθητοι με κάποιον και με άλλον αναίσθητοι.»

Τι κι αν ο Τριαντάφυλλος πήγε να τον βρει για να τον ηρεμήσει, ο Περικλής συνέχισε να ρίχνει τα βέλη του.

Ο μοναδικός φίλος του Περικλή 

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Μαριπόζα, η οποία δεν ένιωθε καθόλου καλά και την εγκατέλειπαν οι δυνάμεις της.

Η ίδια τελικά επέστρεψε αλλά η ομάδα της χάρηκε μόνο επειδή είναι καλά. Κατά τα άλλα από την αρχή φάνηκε ότι η ομάδα της δεν χάρηκε με την παρουσία της εκεί καθώς, όπως δήλωσαν η Μαριλένα, ο James Καφετζής κι η Ελευθερία Ελευθερίου, ανακάτευε την ομάδα κι έβαζε λόγια για να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου. Οι τρεις τους δήλωσαν ότι τα συζήτησαν κι ότι δεν έβγαζαν νόημα τα όσα έλεγε η Μαριπόζα. Μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι δίκασε λάθος τον James και την Άννα Μαρία γιατί ειδικά για την τελευταία δεν ήταν πράγματα που τα άκουσε η ίδια αλλά της τα μετέφερε η Μαριπόζα

Chris: Θα προτιμούσα να φύγει η Ελευθερία

Άννα Μαρία: δεν θα μοιραστούμε τις προμήθειες με τους Chris & Αλέξη

Η ομάδα των Μπλε κατάφερε να κερδίσει το στίβο μάχης

Η ομάδα των Μπλε κατάφερε να κερδίσει και το κουίζ επιβίωσης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»