powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Ήταν ανεμβολίαστη! Είναι και η κόρη της στο νοσοκομείο με κορωνοϊό»

 

 

Αποκάλυψη Σπύρου Μπιμπίλα και Γιώργου Κατσαρού για την Ροζίτα Σώκου - Η Ροζίτα Σώκου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο σε ηλικία 98 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για τη γνωστή δημοσιογράφο και συγγραφέα με την οποία διατηρούσαν στενή σχέση.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε και μια αποκάλυψη, αναφέροντας πως η Ροζίτα Σώκου δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ και η κόρη της Ιρένε Μαραντέι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με Covid-19.

«Αν δεν την είχε βρει ο κορωνοϊός θα ζούσε κι άλλο. Αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο. Και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο Γιώργος Κατσαρός μιλώντας στην εκπομπή του Alpha τόνισε πως η Ροζίτα Σώκου ήταν πάντα κατά των εμβολίων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;