Το μήνυμα του Κανάκη στo θύμα Παναγιωτόπουλου: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»

 

Οργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο – Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του  «Θα άφηνα αυτόν να κάθεται δίπλα μου;» - Έτσι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό - Πότε επιστρέφουν;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να βγάλει στον αέρα την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όχι όμως για να κάνει σατιριική εκπομπή αλλά για να μιλήσει σοκαρισμένος για όσα έχουν συμβεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. 

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, μετά τα όσα κατήγγειλε πρώην σύντροφός του ότι χωρίς την έγκρισή της δημοσιοποίησε βίντεο και φωτογραφίες της σε πορνογραφική ιστοσελίδα, απομακρύνθηκε από την εκπομπή, όπως και από το Βινύλιο και φυσικά όλα όσα ακούγονται από χθες για εκείνον, συνεχίζουν να κρατούν σε κατάσταση σοκ την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν αποφάσισε να βγει στον αέρα αλλά να μην κάνει σατιρική εκπομπή αλλά να μιλήσει για το όλο θέμα που έχει προκύψει και το οποίο, όπως είπε, τον έχει συγκλονίσει.

«Επιστρέψαμε για να ολοκληρώσουμε για μία εκπομπή που δεν θα έχει καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα αφού δεν θα κάνουμε σατιρική εκπομπή» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και συνέχισε εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στην κοπέλα.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρέπει να ξέρετε ότι η λέξη «σοκ» έχει αποκτήσει μία διάσταση στις ζωές μας που δεν περιμέναμε. Έχουμε δικά μας πρόσωπα που χάσαμε αλλά το σοκ είναι πιο έντονο ακόμα και από εκείνες τις στιγμές. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Νιώθουμε συγκλονιστικά εξοργισμένοι, συγκλονισμένοι, πληγωμένοι. Είναι πέρα από τη φαντασία μας ότι συμβαίνει όλο αυτό. Δεν θέλουμε να το ξεχωρίσουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε κομμάτι σε αυτό το μιντιακό πανηγύρι. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε. Η επιθυμία μας είναι να πούμε κάποια ακόμα πράγματα για αυτό το θέμα. Σήμερα έχει γίνει χειρότερο γιατί σου δίνεται ο χρόνος για να το συνειδητοποιήσεις. Μετά, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο, είναι χειρότερα τα πράγματα.

Η ουσία αυτού του θέματος δεν είναι το γεγονός ότι εμείς είμαστε θύματα αυτής της ιστορίας. Δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα. Αυτόματα σκεφτόμαστε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της, πόσο τραγικό, άνανδρο, χυδαίο, ένας βιασμός που έχει οδηγήσει ανθρώπους ακόμα και στον θάνατο γιατί δεν άντεξαν την ψυχολογική πίεση και η επόμενη σκέψη μας αμέσως είναι –που θα καταλάβει κάθε γονιός- αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στο κορίτσι μου. Και αν αυτό το πράγμα θα συνέβαινε από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια στο πλευρό μου.

Και γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε και παίρνουμε πληροφορίες που και εμείς δεν τις γνωρίζαμε. Για παράδειγμα δεν έχει τύχει να γνωρίσουμε ποτέ την κοπέλα αυτή όπως δεν έχουμε γνωρίσει και καμία κοπέλα που είχε ποτέ. Και τώρα μαθαίνουμε γι’ αυτόν τον άνθρωπο, την κοπέλα, για το τι πέρασε και πόσο χρόνο διαρκεί όλο αυτό. Και επειδή την άκουσα, και με συγκίνησε, να λέει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα ότι νιώθει άσχημα, πρέπει να της πω «Δεν πρέπει να νιώθεις καθόλου άσχημα. Μπράβο σου που πήγες και κινήθηκες νομικά, αν και ακόμα περιμένεις να βρεις μία δικαίωση. Εννοείται ότι η πρώτη μας σκέψη είναι ότι είμαστε εδώ για ό,τι και αν χρειαστείς. Είναι μία έντονη ανάγκη. Και επίσης, πόσο θα ήθελα και εύχομαι να είχες έρθει και να μας είχες πει ό,τι είχε συμβεί. Ελπίζω να γίνουν αυτά που θα έπρεπε να έχουν γίνει ώστε να μη βρεθεί κανένας άνθρωπος σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αυτή είναι η επιθυμία μας και θέλουμε να την καταθέσουμε. Να αποτελέσει την αφορμή για να γίνει κάτι εποικοδομητικό».

Τα λόγια του σκληρά για εκείνον, μιας και όπως είπε, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφορούν έναν τόσο δικό του άνθρωπο. Έναν συνεργάτη που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 14 χρόνια.

Ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στη μερίδα εκείνη των ανθρώπων που παρακολουθούν την εκπομπή, θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά πως αν γνώριζε κάτι, δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καθόταν δίπλα του.

Συγκεκριμένα είπε:«Αν εκεί πέρα έξω υπάρχει ένας κανονικός άνθρωπος που παρακολουθεί την εκπομπή, θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε δύο πράγματα. Να του πούμε λοιπόν «γαμώτο δεν γνωριζόμαστε»;

Δεν ξέρουμε τι είναι ο καθένας; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει αντιληπτή η στάση μας σε όλα αυτά, ότι είναι πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν; Έχω διακόψει σχέση με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις. Από τη μία μας στενοχωρεί, από την άλλη το καταλαβαίνουμε.

Γιατί όπως μας συγκλόνισε εμάς όλο αυτό, έτσι και εσάς. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι, απαντάμε γιατί στους άλλους ό,τι και να πούμε, θα βρουν να γράψουν. Ίσως δεν αρκεί αυτό. Όπως και η ίδια η κοπέλα βγήκε και είπε ότι οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν.

Πραγματικά όμως πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε ένας συνδυασμός τόσο ανόητων και υποκριτών και ηθοποιών που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίθσημα προς τα έξω και να κάνουμε αυτές τις εκπομπές προς τα έξω και να είναι δίπλα μου; Αλήθεια τώρα; Αν υπάρχει έστω και ένας που το πιστεύει, πραγματικά δεν είναι γονιός. Το ξέρουν όλοι οι γονείς ότι παγώνει το αίμα σου όταν σκέφτεσαι ‘’αν συνέβαινε αυτό το πράγμα στο παιδί μου’’».

Ο παρουσιαστής μάλιστα δεν έκρυψε την οργή του. Ούτε μια φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν ανέφερε το όνομα του πρώην συνεργάτη του.

«Η ουσία δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα. Το πρώτο πράγμα που έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε.

Δυο πράγματα σκεφτόμαστε, το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της και το τι περνάει αυτή η κοπέλα. Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο, ένα γεγονός που έχει οδηγήσει ανθρώπους και στο εξωτερικό ακόμη και στον θάνατο. Η επόμενη σκέψη μας είναι αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στην κοπέλα μου, στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.

Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε. Γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, γιατί έρχονται και πράγματα που κουμπώνουν. Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα και καμία που είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνουμε για αυτόν τον άνθρωπο και τι έχει βιώσει», είπε.

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα όπως ήταν προγραμματισμένο καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ και προσπαθούν να ανασυνταχθούν.

Το κύριο μέλημά τους αυτή τη στιγμή είναι να συμπαρασταθούν στην κοπέλα και όχι αν θα συνεχιστεί η εκπομπή ή όχι, όπως είπαν.

«Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται ότι θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει την εκπομπή αυτή κι ότι κάνουμε, ότι λέμε και ότι επικοινωνούμε. Το θέμα όμως δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά όσα λέγαμε πριν. Από την άλλη όμως είμαστε άνθρωποι κι ειδικά αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καλής ψυχολογίας και αυτή τη στιγμή όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας. Δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα.

Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται πίσω μας και κάνοντας μόνο παρασκηνιακές ενέργειες», είπε και ευχήθηκε καλές γιορτές.

«Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με την κοπέλα… μακάρι να είχε έρθει σε εμάς», συμπλήρωσε.

 

Ότι το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές αποφάσισαν Αντώνης Κανάκης και ΑΝΤ1 στις συζητήσεις που ακολούθησαν των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, στις συζητήσεις του παρουσιαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό μετά την απομάκρυνση Παναγιωτόπουλου, αποφασίστηκε το «Ράδιο Αρβύλα» να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 10 Ιανουαρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»