Οι καλλιτέχνες «σταυρώνουν» Παναγιωτόπουλο! – «Εκδικητικός και διεστραμμένος»

 

Κατακραυγή στα social media μετά την καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διαρροή ροζ βίντεο με την πρώην του σύντροφο. Ανάμεσα τους και γυναίκες που στο παρελθόν έχουν παραδεχτεί κακοποίηση: Δούκα, Βέλλη, Δεληθανάση, Παυλίδου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το παραπάνω γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τα social media ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης έπειτα από επιθυμία της κοπέλας της οποίας διέρρευσαν οι προσωπικές της στιγμές χωρίς την συγκατάθεσή της.

Μέσα σε λίγες ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε εκτός «Ράδιο Αρβύλα», αφού ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 και ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσαν άμεσα το τέλος της συνεργασίας τους. Οργή και θυμός στα social media.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις και τα μηνύματα των celebrities οι οποίοι κατακεραύνωσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εκφράζοντας αμέσως το ενδιαφέρον τους για την κοπέλα η οποία βρέθηκε σε αυτή την δύσκολη θέση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δες παρακάτω αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities για τον Στάθη Παναγιωτόπούλου

Ζέτα Δούκα

Από την πρώτη στιγμή του κινήματος #metoo η Ζέτα Δούκα ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά καταγγέλλοντας συνάδερφό της  για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Ζέτα Δούκα παραποίησε το logo της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στηρίζοντας για άλλη μια φορά το ελληνικό #metoo. 

 Ρούλα Κορομηλά

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί οποια μορφή σεξουαλικης βιας σε έναν άλλο ανθρωπο. Ας περάσουμε σε πράξεις σωφρονισμού και να μην μένουμε στα λόγια».

 

Καίτη Γαρμπή

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;» 

Άννα Μαρία Βέλλη

«Πρώτον, ας ξεκινήσουμε να απενοχοποιούμε σε αυτή την κοινωνία το σεξουαλικό παρελθόν της γυναίκας ώστε το “εκδικητικό πορνό” να μην μπορεί να έχει υπόσταση. Δεύτερον, ας πούμε τα αυτονόητα, κανείς δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια προσωπικές στιγμές σου χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τρίτον, τον λένε Στάθη Παναγιωτόπουλο και αν η δικαιοσύνη τον ξεχάσει, εμείς όχι».  

 

 

Γιώργος Χρανιώτης

«Δεν το κάνεις αυτό ρε Στάθη, δεν το κάνεις γαμώτο σου».

«Η εκδίκηση πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στο να σκίζεις τις φωτογραφίες, τα πόστερ που αγαπούσε και να βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Το revenge porn δεν είναι εκδίκηση. Αξιόποινη πράξη είναι». 

 Κώστας Κοκκινάκης

«Κανείς δεν ανήκει σε κανένα. Σε μία σχέση πρέπει να θέλουν και οι δύο, αν όχι, την αφήνουμε να φύγει με την σκέψη ότι θα συνεχίσει τη ζωή της και θα είναι ευτυχισμένη. Να χωρίζουμε με αγάπη και κατανόηση και όχι με μίσος. Η βία ή ο εξευτελισμός για να εκδικηθούμε τη γυναίκα που χωρίζουμε, είναι η απόλυτη ξευτίλα για έναν άντρα. Όταν ένας άντρας σας γνωρίζει και μιλά άσχημα για τις πρώην του, θα είστε οι επόμενες», έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram. 

 Μαίρη Συνατσάκη

«Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή», έγραφε το μήνυμα της στο Instagram. 

 

Βασίλειος Κωστέτσος

Η αλήθεια ενός ανθρώπου είναι κυρίως αυτό που κρύβει. Αντρέ Μαλρώ 

 

Μαρία Δεληθανάση

«Εμετός. Η τηλεοπτική απομάκρυνσή σου είναι η ελάχιστη συνέπεια που βιώνεις. Να δικαιωθεί η κοπέλα που έχει χάσει τη ζωή της και τον ύπνο της, εξαιτίας της ελεεινής σου πράξης σίχαμα. Να κριθείς όπως σου αξίζει και να διασυρθείς εσύ». 

 

«Και ένα μπράβο στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 που καταδικάζει κάθε κακοποιητική πράξη απερίφραστα και λειτούργησε ακόμη μια φορά άμεσα και αποτελεσματικά. Όχι σαν άλλους… Εδώ είμαστε». 

 

Σοφία Παυλίδου – Αθηναϊς Νέγκα

«Κάποιοι όπως συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση θα προτιμούσαν να θάψουν το άβολο γεγονός να μην πουν τίποτα ίσως και να άφηναν να μαθευτούν όλα πλαγίως. Μπράβο για την ευθύτητα που σπανίζει» 

 Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

«Επειδή πολλά διαβάζω και ακούω… όχι αγαπημένη μου δε φταις εσύ που θεώρησε ότι ο σύντροφός σου ήταν αξιόπιστος και ειλικρινής… έτσι όφειλε να είναι! Η δημοσίευση προσωπικών στιγμών θα έπρεπε το άτομο που δημοσιεύει να κάνει να ντρέπεται! Έλεος με την κριτική και τη σεμνοτυφία!» 

 Στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε το πρωί της Τετάρτης: «Καταρχάς, θα περίμενα από έναν άνθρωπο που βγαίνει κάθε βράδυ στην τηλεόραση, να έβγαινε στην τηλεόραση. Θα του έδιναν σίγουρα το βήμα».

Η Νάνσυ Αντωνίου πήρε τον λόγο στη συνέχεια και είπε: «Δεν είχε και τον απόλυτο λόγο, ένα ανέκδοτο έλεγε στην εκπομπή. Η εκπομπή ήταν πάνω στον Αντώνη. Θεωρώ ότι η δική του επαγγελματική ζωή έχει καταστραφεί. Είναι ένας άνθρωπος που νομίζω ότι τηλεοπτικά δεν θα βρει κάπου αλλού στέγη, ραδιοφωνικά δε νομίζω να βρει κάπου στέγη κι επίσης, δε νομίζω ότι εύκολα θα μπορούσε να πάει στην Αλόννησο σε μπαράκια να ξαναεργαστεί»

 

H Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αυτή η περίπτωση που ουσιαστικά στρέφεις τα βέλη και αντεπιτίθεσαι ή επιστρέφεις αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει σε μια άλλη οδό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση, ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε στην πολιτεία για μια ακόμη φορά χρεώνοντας την ευθύνη εκεί».

«Έχω μάθει στη ζωή μου, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, να ζητάω συγνώμη όταν αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεων μου, ακόμα και των συνεργατών μου ή μιας ευθύνης συνολικής. Όταν και εφόσον βέβαια την εννοώ και την πιστεύω. Κάποιες φορές βέβαια η συγνώμη, όταν μιλάμε για τηλεοπτικό κομμάτι, ίσως να είναι και λυτρωτική. Με μια μικρή επιφύλαξη, είτε την εννοεί κάποιος είτε όχι, είναι λυτρωτική για τον κόσμο που παρακολουθεί για τον εξής λόγο. Άνθρωποι οι οποίοι μπαίνουν στη ζωή μας μέσα από τις εκπομπές, όπως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, μπαίνουν στο σαλόνι και με έναν τρόπο τόσο άμεσο που ουσιαστικά ταυτιζόμαστε, γελάμε, κλαίμε, συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να βρίσκουμε και κοινά σημεία. Όταν κάτι συμβαίνει ένας δικός μας άνθρωπος φαίνεται ότι ουσιαστικά μας έχει προδώσε, μας έχει κάνει κακό, μας έχει θίξει, μας έχει προσβαλλει. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, χωρίς να είναι κάποιος ο πάπας και να έχουμε άφεση αμαρτιών, είναι τουλάχιστον να ζητήσεις συγνώμη. Η μεταμέλεια και η μετάνοια, όχι η αντεπίθεση και ο αντίλογος του ναι μεν αλλά… Ας πάμε λίγο κάπου αλλού και ας μεταθέσουμε και ας μετατοπίσουμε την ευθύνη».

«Αυτή είναι η δική μου άποψη ως τηλεθεάτριας. Η γνώμη μου» συμπλήρωσε.

 

Την οργή της προς το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξέφρασε, για δεύτερη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Ειδικότερα, το πρωινό της Τετάρτης, μιλώντας για τις ενέργειες που έκανε ο παρουσιαστής και τον οδήγησαν στην απομάκρυνση από το Ράδιο Αρβύλα, η παρουσιάστρια ξεσπάθωσε! «Δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε ο Αντώνης Κανάκης ότι δεν είχαν γνωρίσει τόσα χρόνια καμία του κοπέλα».

«Πάμε τώρα σε μια άλλη καταγγελία που συγκλονίζει και η κοπέλα ήταν ανήλικη. Καλά παιδιά, εντάξει… Ειλικρινά μου έρχεται αναγούλα με αυτό… Δηλαδή δεν μπορώ».

«Όταν ακούω τέτοια πράγματα για ανήλικα κοριτσάκια, δεν ξέρω… Παρόλο που δεν είμαι μάνα μού έρχεται να τους πιάσω με τα ίδια μου τα χέρια» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Στο ίδιο μοτίβο και η Δανάη Μπάρκα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Νέες μαγευτικές φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της στο Νεπάλ
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας η Εριέττα Κούρκουλου – Το ισχυρό μήνυμά της για το Πάσχα
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
H Γιάννα Τερζή για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις. Με βάρυναν 6 χρόνια»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης