«Αυτό με εξοργίζει! Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα, θα κινηθώ νομικά»

 

 

Μαρία Κίτσου: «Η κατάθλιψή μου ήταν διαγνωσμένη. Το καταλάβαινα, ήταν δύσκολο. Ένιωθα ότι έχω βουλιάξει και δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Μέσα μου όμως υπήρχε μια κραυγή για βοήθεια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τη θεατρική παράσταση «Τρίτο στεφάνι» μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την ίδια και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η Μαρία Κίτσου, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε με κατάθλιψη αλλά και στο λόγο που το δημοσιοποίησε.

Παράλληλα, μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και έκανε ειδική μνεία στα περιοδικά που γράφουν ψέματα.

«Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος και φύσει αισιόδοξος», δήλωσε αρχικά για τον εαυτό της η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

«Ήταν δύσκολο»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και είπε πως το δημοσιοποίησε για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση της.

«Μίλησα για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Επικοινώνησαν μαζί μου και τους έκανε καλό το άνοιγμά μου. Η κατάθλιψή μου ήταν διαγνωσμένη. Το καταλάβαινα, ήταν δύσκολο», υπογράμμισε.

«Ένιωθα ότι έχω βουλιάξει και δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Μέσα μου όμως υπήρχε μια κραυγή για βοήθεια. Πάντα ζητούσα από τους φίλους μου και την οικογένειά μου να στηρίξουν. Έκανα τη θεραπεία μου και βγήκα σιγά σιγά από αυτό το σκοτάδι», πρόσθεσε.

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει βαθιά πίστη στον Θεό. Από μικρή μάλιστα διάβαζε τη Βίβλο. Και τότε ήταν που ανακάλυψε ότι ήθελε να γίνει παθολόγος για να φύγει αργότερα για τους «Γιατρούς χωρίς σύνορα».

«Ήθελα να τρέχω σε αποστολές σε όλον τον κόσμο. Σε μία κρίση κατάθλιψής που έπαθα, είδα ότι ήταν δύσκολο να αφοσιωθώ σε αυτό», σημείωσε σχετικά.

Τελικά, την κέρδισε η υποκριτική

Πέρασε στο Εθνικό και ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της ήταν όταν έχασε τον πατέρα της από λευχαιμία. Εκείνη την ώρα μάλιστα βρισκόταν στο σανίδι.

«Ο πατέρας μου πέθανε στη γενική πρόβα της πρώτης μου παράστασης. Πήγα στην κηδεία και μετά στο θέατρο», είπε η ίδια.

 Τέλος, με αιχμηρή γλώσσα μίλησε για προκλητικά δημοσιεύματα που έχει διαβάσει για εκείνη στο παρελθόν.

«Πολλά ψέματα έχουν γράψει, πάρα πολλά. Κυρίως ψέματα έχουν γράψει. Αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν την επιτυχία ενός ανθρώπου, πολλά αναξιόπιστα μέσα γράφουν ψευδείς ειδήσεις οι οποίες δυστυχώς μετά αναπαράγονται από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ.

Σε αυτό που έχει βγει τελευταία, θα υπάρξει συνέχεια. Έχει βγει κάτι τελευταία που έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Θα κινηθώ νομικά. Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα πιάνεις. Σε ένα περιοδικό είχε εξώφυλλο: «η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία». To πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά, μου το είπαν. Ήταν ένας πολύ πομπώδης τίτλος που σε κάνει να το αγοράσεις και μέσα στο άρθρο έγραφε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου που πέθανε από λευχαιμία. Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα.

Το δημοσίευμα για το οποίο θα πάω δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ο κόσμος σίγουρα ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ατόμων που θαυμάζει αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τι να κάνουμε; Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου; Αν υπάρξει κάτι θα βγω να το πω, και δε θα το κρύψω. Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί μου μόνο» είπε η Μαρία Κίτσου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ