«Καταπέλτης» ο γιατρός του Τράγκα: «Τον εκλιπαρούσα να εμβολιαστεί»

 

 

«Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από κορωνοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» έδινε μάχη από τις 5 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο «Σωτηρία». ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο Χρήστος Ζούπας, διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο «Πρωινό και τόνισε ότι τον εκλιπαρούσε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Για τόσο δυσάρεστα γεγονότα δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά πράγματα. Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη» είπε ο κ. Ζούπας στο «Πρωινό».

Όπως σημείωσε ο διαβητολόγος, ο Γιώργος Τράγκας του έλεγε ότι έπρεπε να διορθώσει το ζάχαρό του για να κάνει το εμβόλιο. «Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή… Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ» είπε ο κ. Ζούπας.

«Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό» κατέληξε ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα στο «Πρωινό».

 

Και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο διαβητολόγος του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος δεν ήθελε να εμβολιαστεί καθώς είχε επηρεαστεί από την παρέα του.

«Έμπλεξε το μυαλό του… Έμπλεξε σε μία παρέα και τον είχαν επηρεάσει. Κόλλησαν όλοι μαζί».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν είχε εμβολιαστεί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τον εκλιπαρούσα να εμβολιαστεί».

 

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» μίλησε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΪ, για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

«Είναι αλήθεια, είχα πει από προχθές ότι δίναμε μάχη ώρα ώρα και μέρα μέρα. Ξέραμε από το μεσημέρι ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η νύχτα. Είτε διαφωνούσε, είτε συμφωνούσε κανείς μαζί του ήταν τόσο ενεργός άνθρωπος και είχε τόσα πολλά να δώσει. Αγάπαγε τον άνθρωπο. Αγάπαγε την κοινωνία» ανέφερε ο κ. Κουρτζίδης.

«Ξεκινήσαμε μία δουλειά, δεν την τελειώσαμε μαζί» συνέχισε ο κ. Κουρτζίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κι έδινε μάχη με τον εαυτό του, τη ψυχολογία και τις φοβίες του. «Ήξερε ότι όπως και να ‘χει, ότι το εμβόλιο θα τον προστατέψει. Και γι΄ αυτό έδινε μία μάχη με τον εαυτό του» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου. 

«Δεν ήταν αντιεμβολιαστής, ας μην το πούμε αυτό σήμερα» τόνισε ο στενός του συνεργάτης στον ΣΚΑΪ.

 

Ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ξέσπασε κατά αυτών που παρακάλαγαν να πεθάνει ο Γιώργος Τράγκας.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο στενός φίλος του Γιώργου Τράγκα, Γιώργος Μουκίδης και ξέσπασε κατά αυτών που παρακάλαγαν να πεθάνει ο δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα είπε: «Διάβασα κάτι τραγικά σχόλια κάποιων δικηγόρων από τη Θεσσαλονίκη που γελούσαν και έλεγαν ανεμβολίαστος. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και σκουπίδια και είναι απαράδεκτο να υπάρχουν. Ποιος παρακαλεί να πεθάνει; Και για να δικαιωθούν ποιοι; Είναι τραγικό αυτό. Είμαστε καλά;»

Και πρόσθεσε: «Μίλησα μαζί του δύο ημέρες πριν διασωληνωθεί. Πολύ λίγο, για δευτερόλεπτα. Μου λέει το παλεύω και μου είπε μην ανησυχείς το παλεύω, απλά δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Τον άκουσα καλά. Γνωριστήκαμε πριν από περίπου ένα μήνα, γιατί μου πρότεινε να αναλάβω τον τομέα πολιτισμού και του είπα πως δέχομαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα της, Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»