powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η πρώτη ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου λίγες ώρες μετά την κηδεία του Τόλη

 

 

Δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μέσα από τα social media

 
 

 

Την πρώτη της ανάρτηση στο instagram έκανε πριν λίγα λεπτά η Άντζελα Γκερέκου λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου. 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που έγραψε ιστορία με τα τραγούδια του για αρκετές δεκαετίες, άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα 18 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας έτσι στο πένθος το Πανελλήνιο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Άντζελα Γκερέκου που υπήρξε σύντροφος και σύζυγός του για 2.5 σχεδόν δεκαετίες και που μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Μαρία Βοσκοπούλου, είπε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της Τόλη. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να τον αποχαιρετήσει και μέσα από τα social media.

Δημοσίευσε λοιπόν μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν που απεικονίζει όλη την αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλο και έγραψε: «καληνύχτα». 

3961779830270389 angela gerekou 222316564 1104155576779964 8635079403039184347 n

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

;