O Τόλης Βοσκόπουλος έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο

 

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς και οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι βυθίστηκαν στο πένθος. - Θρήνος στη γειτονιά του στο Πανόραμα Βούλας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες, μετά τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ON Time», περίμεναν πως χθες ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επέστρεφε στο σπίτι τους. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Οι γιατροί είχαν μάλιστα ενημερώσει τη σύζυγό του και την κόρη του πως χθες θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον πρόδωσε και «έφυγε» από ανακοπή.

Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πριν από έξι χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε τμήμα του δεξιού πνεύμονα. Τότε το πρόβλημα είχε εντοπιστεί σε ένα τσεκάπ που είχε κάνει και εντελώς τυχαία είχε προκύψει ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα. Από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας, αφού ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

Όπως γράφει η εφημερίδα, τον τελευταίο καιρό ο Τόλης Βοσκόπουλος υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση.

Η εκπομπή «Alpha Παντού» βρέθηκε στη γειτονιά του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Πανόραμα Βούλας, εκεί όπου η στενοχώρια είναι μεγάλη.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Μισύρης, το κλίμα είναι βαρύ στη γειτονιά του τραγουδιστή και όλοι όσοι επισκέπτονται την οικεία του για να συλλυπηθούν την οικογένεια, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο με Α κεφαλαίο, που πάντα πρόσφερε τη βοήθειά του απλόχερα στους άλλους. Μου έλεγαν, ότι πήγαινε εδώ στον μανάβη, έπαιρνε σύκα και τα μοίραζε. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη και μια μεγάλη καλημέρα για όλους. Όλοι οι γείτονες είναι πολύ στενοχωρημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η εξόδιος ακολουθία του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/7 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 15:00 και θα είναι δημοσία δαπάνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»