Αυτοί είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Άντζελα Γκερέκου -  Σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», για να πενθήσει τον σύζυγό της - Η εντολή του Αντρέα Γεωργίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους πρώην συνεργάτες του αλλά και τους θαυμαστές του. Η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν και να τον χειροκροτήσουν για τελευταία φορά.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «ON Time», αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

 

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Άντζελα Γκερέκου, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, την ημέρα που μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, περίμεναν πως ο τραγουδιστής θα πάρει εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την «ON Time», η Άντζελα Γκερέκου είναι συντετριμμένη και σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»