Η δήλωση της Τζούλιας Παπαδημητρίου μετά τον θάνατό του Τόλη Βοσκόπουλου

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος. ο ερμηνευτής που θα μείνει αξέχαστος,  ξεκίνησε την καριέρα του από τα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε παντρεμένος, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την απώλειά του, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Debater» και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό…

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε αρχικά η Τζούλια Παπαδημητρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και τη Χαρά, την οποία μέχρι και σήμερα η Τζούλια Παπαδημητρίου θεωρεί ως παιδί του ερμηνευτή.

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του», ανέφερε, μεταξύ άλλων. 

 

 Το χρονικό της υπόθεσης

Το 1984 ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Τζούλια Παπαδημητρίου με την οποία άρχισαν να ζουν μαζί το 1985. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1986 γεννήθηκε η Χαρά εκτός γάμου και ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να αναγνωρίζει την – μέχρι τότε – μοναχοκόρη του. Το 1990 Τζούλια και Τόλης παντρεύονται, ενώ έξι χρόνια μετά χωρίζουν.

Το 2005 η αδερφή του τραγουδιστή, Γαρυφαλιά (Γκάρυ) Βοσκοπούλου, του αποκάλυψε πως η Χαρά δεν είναι κόρη του και ο ίδιος ξεκίνησε άμεσα τον δικαστικό αγώνα. Ορίστηκαν τρία ραντεβού όπου η Χαρά θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε ιατρείο για την απαραίτητη εξέταση DNA, ωστόσο δεν πήγε ποτέ. ​

​Η υπόθεση έληξε τελικά λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή με την απόφαση του Άρειου Πάγου να επιβεβαιώνει πως η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετο Βοσκοπούλου.

Το Εφετείο Αθηνών κήρυξε άκυρη την 12773/11-2-1986 πράξη εκούσιας αναγνώρισης της Χαράς. Οι δικαστές δέχτηκαν ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του. Ως αποτέλεσμα η Χαρά έχασε το δικαίωμα της διατροφής.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Από τον Πρωινό Καφέ στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Ελεονώρα Μελέτη
H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή
Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών
Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά. Έχουν γίνει συζητήσεις»
Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές – Το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Το συγκινητικό «αντίο» Έλενας Ακρίτα & Ρούλας Κορομηλά για τον θάνατο το Σταμάτη Γιατράκου σε ηλικία 65 ετών