Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος αποχαιρετά τον Πρίγκιπα Τόλη

 

Με συγκινητικές αναρτήσεις αλλά και με τραγούδια που άφησαν ιστορία, αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και μόλις μια εβδομάδα μετά τα γενέθλιά του. Υποκλίθηκε το πανελλήνιο στο μεγαλείο του Τόλη Βοσκόπουλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο, αφού με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Σοκαρισμένοι είναι όμως και οι άνθρωποι της showbiz, ιδίως εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί του και είχαν την τιμή να μοιραστούν την ίδια σκηνή, το ίδιο συναίσθημα.

Από το πρωί της Δευτέρας, τα social media έχουν γεμίσει με αφιερωματικές αναρτήσεις αλλά και εξομολογήσεις για τον αείμνηστο ερμηνευτή.  

Μητσοτσάκης, Μπακογιάννης, Βίσση, Πάριος, Παπαδημητρίου, Γερμανού, Αλεξίου, Τσαλίκης, Γαρμπή, Διονυσίου, Κιάμος, Κουϊνέλης, Δάντης, Βάλαρης, Παπαργυρόπουλος, Λύρας, Πανταζής, Λιβιεράτος, Βέρτης, Ζήνα, Δημητρίου είναι μερικά από τα δημόσια πρόσωπα που αποχαιρέτησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Και στο twitter, ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας, μέσα από tweets και στίχους αφιερωμένα στη μνήμη του.

Ο Κυριάκος Μητσοτσάκης αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του για τη γειτονιά των αγγέλων. 

 Μεταξύ άλλων, και η Χάρις Αλεξίου θέλησε να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό της με ένα μήνυμα στο facebook.

«Αγαπημένε μου κύριε! Λατρεμένε του κόσμου! Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου!» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα και το κείμενο του Γιάννη Πάριου για το πρώτο τραγούδι που έγραψε στο ξεκίνημα της καριέρας του και το παραχώρησε στον Τόλη Βοσκόπολο, με τον οποίο και ξεκίνησε μια μακροχρόνια φιλία…

«Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσυ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι αδερφέ μου», έγραψε στο Instagram ο Γιάννης Πάριος δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία… 

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό του, έκανε και η Άννα Βίσση στη συναυλία που έδωσε χθες το βράδυ «Άλσος». Η τραγουδίστρια, ανέβηκε στη σκηνή και πριν αρχίσει να τραγουδά, εμφανώς συγκινημένη είπε:

«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας, νομίζω για όλους τους Έλληνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έχει νιώσει τέτοια χειροκροτήματα πάρα πολλά στη ζωή του. Νομίζω ότι όλοι τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως θέλει ο καθένας, έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. Η επιρροή που ασκούν στον καθένα μας είναι αλλιώτικη. 

Ο Τόλης όμως – δε θα αναλύσω φυσικά ποιος είναι ο Τόλης γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον σκεφτόμαστε όπως θέλουμε – σήμερα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι η λύπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, είναι νοσταλγία για όλα εκείνα τα χρόνια που μας έχει χαρίσει. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και εγώ προσωπικά, να κάνουμε παρέα. Και σήμερα, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, σαν τραγουδίστρια και εγώ θα ήθελα – το λιγότερο που μπορώ να κάνω – να του αφιερώσω όλη τη βραδιά απόψε. Επίσης το λιγότερο είναι να ξεκινήσω με ένα τραγούδι του». 

Στη συνέχεια η γνωστή ερμηνεύτρια ερμήνευσε το «Ένα ρολόι σταματημένο»

 

 

Με μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου επέλεξε η Καίτη Γαρμπή να ξεκινήσει τη συναυλία της το βράδυ της Δευτέρας, λέγοντας το δικό της «αντίο» στον «πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού».

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με τον Διονύση Σχοινά στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας και στην αρχή της συναυλίας αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο με μερικά συγκινητικά λόγια.

«Αυτή η βραδιά θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν δεν είχε φύγει από κοντά μας σήμερα αυτός ο σπουδαίος συνάδελφος», είπε συγκινημένη η Καίτη Γαρμπή και τραγούδησε το «Πριν Χαθεί Το Όνειρό Μας».

Η Καίτη Γαρμπή και ο Τόλης Βοσκόπουλος συνεργάστηκαν επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2003-2004 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ κυκλοφόρησαν μαζί και ένα ντουέτο, με τίτλο «Εμείς», που έχει γράψει η Άντζελα Γκερέκου.

 

Η Άντζελα Δημητρίου που είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και συνδεόταν μαζί του με μια φιλία χρόνων, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του και να εκφράσει τη θλίψη της, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram δυο φωτογραφίες τους από το παρελθόν και έγραψε:

«Ένα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον «άνθρωπο» Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας..

Γιατί ήσουν για όλους, ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν! Υπήρξες, πάντα, μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά!

Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση. Τα λόγια, όμως, είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου γιατί από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή ειναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε δεν μπορεί να δεχθεί…

αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου, τόσο ξαφνικά, τόσο μεγάλο κενό. Καλό ταξίδι Πρίγκιπα μου στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις…» έγραψε η τραγουδίστρια. 

 

O Λευτέρης Πανταζής,  θυμήθηκε την πρώτη του συνάντηση με τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο, όταν ακόμη ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα…

«Είχα ξεκινήσει πάνω στα δικά του πατήματα, ήταν το ίνδαλμά μου. Άκουγα τον Τόλη να ερμηνεύει, όταν ήμουν πιτσιρικάς και από εκείνον έμαθα να τραγουδάω. Κάποια στιγμή το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και έτσι το 2009 δουλέψαμε και μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, με τεράστια επιτυχία», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε τη στιγμή που ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλα, θέλησαν να τον απολαύσουν επί σκηνής…

«Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε πρότυπό μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που ήρθε να με ακούσει από κοντά. Όταν μου είπαν πως έφτασε ο Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλα, κοπήκαν τα πόδια μου. Εμφανιζόμουν τότε μαζί με τη Μαίρη Λίντα η οποία – δεν θα ξεχάσω ποτέ- πως μου έδωσε ένα ποτήρι ουίσκι να πιω προκειμένου να διώξω το άγχος μου», θυμάται ο Λευτέρης Πανταζής και καταλήγει….

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν από τους τελευταίους σταρ στην Ελλάδα, καλός καλλιτέχνης, αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Ένας ερωτικός τραγουδιστής, ο οποίος ερωτεύτηκε πραγματικά όλες τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του» 

Ένας άνθρωπος που γνώρισε όσο λίγοι τον Τόλη Βοσκόπουλο είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο επιχειρηματίας που κυριάρχησε στην Αθηναική νύχτα μιλά στο MEGA για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του. Περιγράφει άγνωστες στιγμές όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από εναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινα πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ μιλά και για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βόσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του.

«Για αυτό το τραγούδι, το “γαλαζομάτα μάγισσα” ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μια νύχτα ακύρωσε έναν ολόκληρο δίσκο που ετοιμαζόταν για μήνες στο Λονδίνο από το Νίκο Καρβέλα όταν ερωτεύτηκε παράφορα με την πρωτη ματια την Άντζελα Γκερέκου» λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος που θυμάται τα πρώτα χρόνια που ο πρίγκιπας πατούσε την σκηνή και έκανε το κοινό να παραληρεί.

«Από χέρια του Τόλη Βοσκόπουλου πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα γι αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας. Που είχε λόγο για τα πάντα. Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως από ένα στκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός».

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε κορνίζα, το είχε και μου λέει: “ρε κουμπαράκι αυτό, θέλω να στο δώσω να το φυλάξεις, αυτός είναι ο Βοσκόπουλος" το έχω φυλάξει και σκέφτομαι όταν δω την κόρη του να της το δώσω και να της πω ότι είναι από τον μπαμπά της και ότι της ανήκει» εξομολογείται ο Αργύρης Παπαργυρλοπουλος.

 

Ανάμεσά τους, και ο ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος. Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αποχαιρετά τον σπουδαίο καλλιτέχνη και αποκαλύπτει πως πριν 25 χρόνια όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή, ο Τόλης Βοσκόπουλος ακύρωσε τον γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου.

«Σημάδεψες τη ζωή μας με την αγάπη σου και τη φιλία σου. Σημάδεψες τα χρόνια μας με τη μοναδική σου ευγένεια. Σημάδεψες τις στιγμές μας με τα τραγούδια σου και το αστείρευτο ταλέντο σου. Πριν από 25 ακριβώς χρόνια, με το που έφυγε η Αλίκη μας, δε δίστασες να αναβάλεις ακόμα και το γάμο σου με την Άντζελα. Για όλα αυτά θα είσαι πάντα ο πρίγκιπας στο μυαλό και την καρδιά μας. Αντίο, Τόλη μας.Η οικογένεια που αγάπησες και σε αγάπησε», έγραψε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. 

 

 Μιχάλης Κουϊνέλης

 

Νάσος Παπαργυρόπουλος 

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Ότι και να γράψω ,θα είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο σας. Θα σας θυμάμαι πάντα. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να σας γνωρίσω, να βρεθώ μαζί σας στην σκηνή και να ζήσω από κοντά την γενναιοδωρία της ψυχής σας, την μοναδικότητα σας, την αγάπη σας για το τραγούδι και τον κόσμο, που τόσα χρόνια σας λατρεύει. Σας ευχαριστούμε για όλα! Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. ΚΥΡΙΕ Βοσκόπουλε, Τόλη μας, Άρχοντα, καλό ταξίδι… Ανεπανάληπτος!»

 

Γιώργος Τσαλίκης 

«Τον γνωρισα πιτσιρικάς στο ξεκίνημα μου ακόμα και μετά την πρώτη μας γνωριμία μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο. Με καλεσε στο σπίτι του στην Κέρκυρα.Πήγα ψαρωμένος με υποδέχτηκε σα παιδί του, με την υπέροχη γυναίκα του κι ένα μικρό κοριτσάκι τη Μαρία του σα νεραιδάκι πανέμορφο μικρό κοριτσάκι τότε με τα καταγάλανα ματάκια της κι εκείνος να τη βλέπει να παίζει και να συγκινείται και να καμαρώνει.. Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα!Τελευταία φορά που τον είδαμε επι σκηνής κλαίγαμε..»Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο».

Είχα ποστάρει γυρίζοντας σπίτι συγκινημένος.Υπέροχος καλλιτέχνης, σταρ, πάντα στην πένα, θρύλος που έφυγε για πάντα σε φυσική παρουσία αλλά θα τον κρατήσουμε ζωντανό σε κάθε live μας με τις τραγουδάρες του και στο μυαλό μας με τον απαράμιλλο τρόπο που είχε και σε «ανάγκαζε» να πεις.. Άρχοντας.

Καλό ταξίδι 🖤»

 

Κώστας Μπακογιάννης 

«Ο πρίγκιπας ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δίκη του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος.»

 

Γιώργος Βάλαρης

«Τόλη μου, υπεραγαπημένε τα λόγια είναι φτωχά και περιττά σε τέτοιες ώρες… Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, την εμπιστοσύνη σου τη Φιλία σου, για όσα μου έμαθες, που υπήρξες φάρος φωτεινός στη ζωή μου μαθαίνοντάς μου πως το μεγαλείο ενός καλλιτέχνη έχει να κάνει με το μεγαλείο και την καλοσύνη της ανθρώπινης ψυχής πρωτίστως! Θα μου και μας μείνεις αξέχαστος! Σ αγαπώ και θα είσαι στην ψυχή και στο νου μου για πάντα! Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη μου και υπέροχη σύζυγο του και μητέρα Άντζελα και στην πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία! Εδώ η πρώτη μας συνάντηση! Αντίο ΑΡΧΟΝΤΑ!»

Πέγκυ Ζήνα 

«Καθόλου γλυκά δεν πόνεσε το μαχαίρι στην είδηση πως δεν θα σε ξαναδουμε…είναι από εκείνες τις στιγμές που τα δάκρυα φεύγουν και δεν προλαβαίνεις να τα κρατησεις…η στιγμή που θέλησες να ταξιδέψεις στη γειτονιά των αγγέλων. Αγγελος ήσουν κι εδω. Πάντα δοτικός, γενναιόδωρος, καλόψυχος, παρόν στα δύσκολα για τους συναδέλφους σου…Υπέροχος, ευγενής, γοητευτικός άνθρωπος, ο πιο φωτεινός καλλιτέχνης στην Ελλαδα…γιατί μόνο ότι λαμπει απο μέσα είναι χρυσός…Θα σ αγαπαω και θα σε θαυμάζω πάντα Τόλη μου…Ήσουν ο ορισμός του Αρχοντα. Καλό σου ταξίδι στο φως αιώνιε πρίγκιπα της σκηνής.»

Γιώργος Λύρας

«Εκτός από σπουδαίος καλλιτεχνης ήταν και ενας υπέροχος Ανθρωπος.Να πας εκεί ψηλά Τολη μας να βρεις τον Μητσο, τον Στράτο , την Ζωή την Βίκυ και ολους τους άλλους τους μεγάλους και να τραγουδάτε στους αγγέλους. Εμείς από εδώ παντα θα σιγοτραγουδάμε τα τραγούδια σου και θα σε αγαπαμε😥»

 

Λάμπης Λιβιεράτος 

«Καλό σου ταξίδι Πρίγκιπα!! Τα λόγια είναι περιττά…και λίγα. Μόνο αγάπη για εσένα και ευγνωμοσύνη για την τύχη που είχα να βρεθώ έστω και για λίγο στην ίδια σκηνή μαζί σου. Ξεκουράσου… Κι εμείς όσο θα είμαστε εδώ και θα μπορούμε, θα σε έχουμε πάντα κοντά μας κάθε φορά που θα κοιτάμε και θα τραγουδάμε για το φεγγάρι πάνωθε!»

 Χρήστος Δάντης 

«Καληνύχτα λεοντόκαρδε.. Πάντα μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος. Θα σε θυμόμαστε όλοι με αγάπη κι ευγνωμοσύνη.»

 Πάνος Κιάμος  

«Ο Πρίγκηπας του ελληνικού τραγουδιού σίγησε. Γιατί “οι άντρες δεν μιλούν πολύ…” και γιατί “αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά” κι εσύ σαν κι εμάς τους ανέμους γυρεύεις χαμένα φιλιά! Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου! Είναι, επίσης, χρέος μου και ανάγκη μου να σε ερμηνεύω για πάντα… ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΟΛΗ!»

 

Στέλιος Διονυσίου 

 Ναταλία Γερμανού 

 Nίκος Βέρτης 

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος…

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ’ το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο…Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ…»

Ο Άγγελος Διονυσίου μιλά για τον Τόλη Βοσκόπουλο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»