powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Κατέβηκε από τη σκηνή, κάθισε και συνέχισε… Έκανε ότι έκανε...»

 

«Δόθηκε η ευκαιρία να κοιτάξουμε λίγο μέσα μας και να αρχίσει λίγο να σπάει το απόστημα που βρίσκεται παντού» δηλώνει, μέσα σε όλα, η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου το βράδυ της Τρίτης. Έχοντας ήδη καταθέσει στο διαδίκτυο όλα όσα βίωσε από πασίγνωστο σκηνοθέτη και ηθοποιό, η κα. Σαμπανίκου επέλεξε για πρώτη φορά να εμφανιστεί τηλεοπτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδικότερα, η Χριστίνα Σαμπανίκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατέβηκε κάποια στιγμή από τη σκηνή, κάθισε στις θέσεις του κοινού, στο σκοτάδι, στις πίσω σειρές και συνέχισε… Έκανε ότι έκανε, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε παραπάνω το μάτι στην κλειδαρότρυπα».  

«Δόθηκε η ευκαιρία να κοιτάξουμε λίγο μέσα μας και να αρχίσει λίγο να σπάει το απόστημα που βρίσκεται παντού. Στον καλλιτεχνικό χώρο, στον πολιτικό, στον δημοσιογραφικό» πρόσθεσε η ηθοποιός στην ΕΡΤ.».

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;