Σάββατο 19 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παρέμβαση Αναστασιάδη για τα σκληρά μέτρα-«Περνώ μια έντονη κρίση συνείδησης»

  31/03/2020 14:06
Παρέμβαση Αναστασιάδη για τα σκληρά μέτρα-«Περνώ μια έντονη κρίση συνείδησης»

Παρέμβαση Αναστασιάδη για τα σκληρά μέτρα-«Περνώ μια έντονη κρίση συνείδησης»

  31/03/2020 14:06

Με ανάρτηση στο facebook ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετείται αναφορικά με τα νέα αυστηρότερα μέτρα που έλαβε το πρωί της Δευτέρας η διυπουργική επιτροπή.

Ο Πρόεδρος σημειώνει πως κατανοεί τις αντιδράσεις μερίδας πολιτών και συμμερίζεται τη δυσφορία που προκαλεί ο νέος τρόπος ζωής. Μάλιστα ο Πρόεδρος παραδέχεται πως και ο ίδιος περνά μια έντονη κρίση συνείδησης και δοκιμασίας κάθε φορά που η Κυβέρνηση καλείται να λάβει αυστηρότερα μέτρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Προέδρου Αναστασιάδης

Κατανοώ τις αντιδράσεις μιας μερίδας πολιτών για τα νέα μέτρα της κατ΄ εξαίρεση διακίνησης. Συμμερίζομαι τη δυσφορία που προκαλεί ο νέος τρόπος ζωής που έχει επιβληθεί όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε δισεκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως λόγω της πανδημίας .

Θα ήθελα να κατανοήσετε πως περνώ μια έντονη κρίση συνείδησης και δοκιμασίας κάθε φορά που η Κυβέρνηση υποχρεούται να πάρει αυστηρότερα μέτρα περιορισμού.

Το δίλημμα όμως δεν είναι τι θα επιθυμούσα, αλλά τι επιβάλλεται να πράξω, κάτω από τις συνθήκες που βιώνουμε, ώστε να νιώθω πως δεν υστέρησα των ευθυνών μου την ώρα των δύσκολων αποφάσεων.

Και η ευθύνη του ιδίου και της Κυβέρνησης είναι η προστασία της υγείας, της ζωής αλλά και της εργασιακής ασφάλειας του καθενός από εσάς.

Τούτο πράττοντας, σας διαβεβαιώ πως δεν θα ανεχτώ την όποια κατάχρηση εξουσίας που θα παραβιάζει άνευ λόγου το οικογενειακό άσυλο του κάθε πολίτη.

Προτιμώ αυστηρά να κρίνομαι για τις σημερινές μου αποφάσεις παρά να αντιμετωπίσω τον πόνο και την πικρία σας γιατί από την δική μου ατολμία χάθηκαν ζωές αγαπημένων σας.

Με την ίδια τόλμη που πήρα οδυνηρές αποφάσεις στο παρελθόν, το ίδιο θα πράξω και τώρα.

Όπως τότε με τη συνεργασία όλων ξεπεράσαμε την κρίση, έτσι και τώρα θα κερδίσουμε και τούτη την μάχη.

Θα τα καταφέρουμε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας