«Δεν ξέρω αν έχει προκύψει από κουτσομπολιό. Δεν πέταξα καρέκλα στον Κιμούλη»

 

Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη ότι είχε πετάξει καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη πριν 33 χρόνια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H Nικολέττα Παπακωνσταντίνου χαράζει τον δικό της δρόμο στις Τέχνες. Η νεαρή εικαστικός μπορεί να κληρονόμησε την οικογενειακή αγάπη για τα καλλιτεχνικά, ωστόσο δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου.

Η μοναχοκόρη του ζευγαριού άνοιξε τα φτερά της και παρουσίασε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες στην έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών εγκαταστάσεων με τίτλο «Περί Οικειότητας» που πραγματοποιεί στη γκαλερί «αγκάθι» από τις 14 Μαΐου έως και τις 28 Μαΐου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η νεαρή εικαστικός μίλησε για την πρώτη της έκθεση:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Οι γονείς της ήταν εκεί… Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».

H Ελένη Ράντου, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη ότι παραλίγο να πετάξει καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη πριν 33 χρόνια.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πώς του ήρθε Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο. Η μητέρα του Ιάσωνα ήταν πολύ φίλη με τη δική μου μητέρα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό μεταξύ τους. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο» ξεκαθάρισε η Ελένη Ράντου. 

Δείτε το βίντεο στο 02:57
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια