«Σκηνοθέτης μετά από ερωτική σκηνή μου τράβηξε το μποξεράκι και…»

 

Σοκάρει ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπέτογλου, αποκάλυψε τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε στις αρχές τις καριέρας του. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη», περιέγραψε τα όσα έζησε και παραδέχτηκε ότι αν είχε ενδώσει σε αυτές τις προτάσεις θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Λευτέρης Ζαμπέτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε στις αρχές τις καριέρας του. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη», περιέγραψε τα όσα έζησε και παραδέχτηκε ότι αν είχε ενδώσει σε αυτές τις προτάσεις θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα.

«Έχω να πω δυο εμπειρίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πρώτος ήταν τηλεοπτικός σκηνοθέτης. Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και ο σκηνοθέτης μόλις τελείωσε η ερωτική σκηνή με πλησίασε, μου τράβηξε το μποξεράκι και μου είπε “τι έγινε όλα καλά;”. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μετά μου έκανε πρόταση να είμαστε μαζί και ότι του άρεσα πολύ. Σηκώθηκα και έφυγα.

Η δεύτερη εμπειρία ήταν με έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη του θεάτρου. Με πήρε τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρω και μου είπε να περάσω από τον χώρο του να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα πού βρήκε το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι οι σχολές μας ήταν δίπλα – δίπλα, με είχε δει απέξω, του άρεσα και ήθελε να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα αν θέλει να του παίξω κάποιον μονόλογο και μου απάντησε ότι δεν είναι της παρούσης. Άρχισε να μου την πέφτει.

Μου είπε ότι “πρέπει να είσαι διαθέσιμος σε αυτόν τον χώρο. Θα πρέπει να πηγαίνεις με σκηνοθέτες για να πάρεις κάποιον ρόλο”. Σηκώθηκα και έφυγα και από εκεί. Μετά με έπαιρνε τηλέφωνο και με παρενοχλούσε σεξουαλικά. Αν είχα πει ναι στους σκηνοθέτες πιστεύω θα είχα κάνει μεγάλη καριέρα, θα ήμουν πρωταγωνιστής. Εγώ θα ήθελα, όμως, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην φτύνομαι», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Ζαμπέτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια