Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Βρήκαν τη φόρμουλα στην υποστελέχωση του σταθμού Πόλης-Άρχισε περίπολα η Αστυνομία

  07/12/2021 20:10
Βρήκαν τη φόρμουλα στην υποστελέχωση του σταθμού Πόλης-Άρχισε περίπολα η Αστυνομία

Βρήκαν τη φόρμουλα στην υποστελέχωση του σταθμού Πόλης-Άρχισε περίπολα η Αστυνομία

  07/12/2021 20:10

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή δήλωσε πως λόγω και της υποστελέχωσης του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς ήρθε σε επικοινωνία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, ο οποίος μερίμνησε ώστε να στέλνονται σε καθημερινή βάση περίπολα για σκοπούς αστυνόμευσης του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς. 

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαχριστοφή παρατήρησε ωστόσο ότι η στελέχωση του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς είναι απαραίτητη, δηλώνοντας πως δεν μπορεί με το υπάρχον προσωπικό να αισθάνεται ο δημότης της Πόλης Χρυσοχούς ασφάλεια. 

Επανέλαβε επίσης πως επί του θέματος έχει αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την οποία ζητά την άμεση πολιτική παρέμβασή του για το θέμα της υποστελέχωσης του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς. 

Δυστυχώς, είπε ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις για ενίσχυση του αστυνομικού σταθμού, παρατηρείται συνεχώς ολοένα και μεγαλύτερη υποστελέχωσή του, με αποτέλεσμα ο μειωμένος αριθμός των αστυνομικών που βρίσκονται σε υπηρεσία, να αδυνατεί να ανταποκριθεί στα πολλαπλά καθήκοντα και στην αστυνόμευση ολόκληρου του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, αφού ο σταθμός είναι πρόσθετα επιφορτισμένος και με τη λειτουργία των κρατητηρίων. 

Ως εκ τούτου, σημείωσε, απαιτείται άμεσα η επαρκής στελέχωσή του με ικανοποιητικό αριθμό αστυνομικών.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «η πολιτεία θα πρέπει να θέσει ως υψηλή προτεραιότητά της την ασφάλεια των πολιτών και να επενδύσει σε αυτήν, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της διαβίωσης των πολιτών σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας