Σάββατο 22 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Εικόνες φρίκης... Αναζητούσε για μέρες τα σκυλιά του και τα βρήκε απαγχονισμένα

  07/12/2021 11:44
Εικόνες φρίκης... Αναζητούσε για μέρες τα σκυλιά του και τα βρήκε απαγχονισμένα

Εικόνες φρίκης... Αναζητούσε για μέρες τα σκυλιά του και τα βρήκε απαγχονισμένα

  07/12/2021 11:44

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες ακόμη μιας δολοφονίας ανυπεράσπιστων ζώων στον Λυθροδόντα, τις οποίες δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Κίνημα Οικολόγων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κινήματος, «χθες Δευτέρα 06/12 εντοπίστηκαν απαγχονισμένα με σύρμα, δυο σκυλιά στην περιοχή Λυθροδόντα. Τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη τους ότι είχαν χαθεί από τον τόπο διαμονής τους πριν λίγες μέρες και τα αναζητούσε».

4081092284310621 image

Όπως αναφέρεται, τα δολοφονημένα σκυλιά τα εντόπισε ο ιδιοκτήτης μαζί με τον ανήλικο γιο του. «Οι σκληρές αυτές εικόνες των νεκρών σκύλων, έχοντας ακόμα στον λαιμό τους το σύρμα, προκάλεσαν την ψυχική οδύνη τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στο παιδί. Προφανέστατα τα σκυλιά τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο που θα ήταν βέβαιο ότι θα τα έβρισκε ο ιδιοκτήτης τους».

Η υπόθεση έχει ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία και διερευνάται από την Αστυνομία των Ζώων Λευκωσίας. Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, καταδικάζει τη νέα βάρβαρη και εγκληματική πράξη απέναντι στα ζώα. «Ζητούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ούτως ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι τέτοια εγκλήματα απέναντι στα ζώα πρέπει να τιμωρούνται με σοβαρότατες ποινές από τα δικαστήρια ούτως ώστε αυτές οι ποινές να παίξουν αποτρεπτικό ρόλο», υπογραμμίζουν.

Παράλληλα σημειώνουν ότι θα παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης, όπως τόνισε η διαχειρίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος κ. Ανθή Μουζούρη, μέχρι την απόδοση της δικαιοσύνης για αυτές τις ψυχές. «Είναι αδιανόητο εν έτη 2021 να είμαστε μάρτυρες τέτοιων φρικτών εγκλημάτων απέναντι στα ζώα και επιτέλους αυτό πρέπει να σταματήσει αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός», τόνισαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας