Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 58χρονος για την δολοφονία του άτυχου Σταύρου

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε ο 58χρονος κατηγορούμενος για το φόνο του 29χρονου Σταύρου Αντωνίου, και την απόπειρα φόνου 52χρονου, που διαπράχθηκαν στις 11 Αυγούστου, στο Γέρι. Η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοταχώς για δίκη ο δράστης του φονικού-«Όχι» στο εκ προμελέτης, υπέδειξε σκηνές

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, γύρω στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, 11 Αυγούστου, ο 58χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 29χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο 58χρονος φέρεται επίσης να πυροβόλησε εναντίον 52χρονου πατέρα του άτυχου Σταύρου που βρισκόταν στη σκηνή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία εντόπισαν τον 58χρονο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε και συνελήφθη. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό διάταγμα κράτησης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ με την ολοκλήρωση των εξετάσεων από το ΤΑΕ Λευκωσίας, το πρωί σήμερα, αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε τον 58χρονο κατηγορούμενο σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου και διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση ως υπόδικος, μέχρι την επόμενη δικάσιμο. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 28 Σεπτεμβρίου. Ο 58χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα κατέθεσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος-Τους έριχνε ντομάτες λίγο πριν το φονικό

Η κατάσταση του πατέρα

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του 52χρονου παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και έχει αφαιρεθεί από την κατάσταση καταστολής που βρισκόταν, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος συνεχίζει να στηρίζεται από μηχανήματα, ωστόσο, επικοινωνεί με το περιβάλλον και πλέον θα τροχοδρομηθεί το χειρουργείο, στο οποίο πρέπει να υποβληθεί, αφού από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, φέρει τραύματα στην τραχηλική χώρα, όπως επίσης και κάταγμα κλείδας.

Μετά την επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί ο 52χρονος, στη συνέχεια θα του ληφθεί κατάθεση από τις Αρχές, για όσα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και ποιες ήταν οι διαφορές που είχαν με τον 58χρονο δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός για τη δολοφονία του 29χρονου Σταύρου για ένα… πάρκινγκ-Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

To τελευταίο αντίο στον 29χρονο

Εννέα μέρες μετά το έγκλημα που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του 29χρονου Σταύρου, τελείται η κηδεία του, από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι στις 17:30.

Ακολούθως, θα γίνει η ταφή του, στο κοιμητήριο Γερίου. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένεια. Ο 29χρονος καταλείπει σύζυγο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κηδεία του θα μεταδίδεται μέσω διαδικτύου, για όσους συγγενείς και φίλους του δεν μπορούν να παρευρεθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

 

Δειτε Επισης

Πίστωση χρόνου από δασκάλους σε ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες-Υπό παρακολούθηση η Μιχαηλίδου
Βήμα βήμα για αντιμετώπιση των ροών-Ανακοινώνεται την Πέμπτη οικονομικό πακέτο στήριξης του Λιβάνου
Οι τρεις κατηγορίες παραβατών της Πινδάρου, οι διαφορετικές ποινές και η απάντηση Αβέρωφ για διαγραφές
Στο Εφετείο η απόφαση προσωποκρατήσεων για «Δημητρούι»-Στο επίκεντρο η εξέλιξη με τους τρεις εκ των υπόπτων
Άμεση επέμβαση μελών του Υποσταθμού Λήδρας σε περιστατικό οικογενειακής βίας-Πρόταξε μαχαίρι ο δράστης
Προηγήθηκε τηλέφωνο της Αστυνομίας στο «Δημητρούι»-Περίμεναν από πριν οι δράστες, πολίτες ενημέρωσαν τις Αρχές
Η κατάσταση στο μέτωπο με τη Ρωσία έχει επιδεινωθεί, παραδέχεται ο αρχιστράτηγος Ουκρανίας
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου εδώ και τρεις μέρες στην Πάφο (pic)
Καθηγητής στις ΗΠΑ κατηγόρησε διευθυντή για ρατσισμό με ηχητικό φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη
Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή έξω από κλαμπ στην Ελλάδα-Εξετάζουν αν υπήρχε και δεύτερο μαχαίρι