Δευτέρα 16 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

  11/08/2021 14:09
«Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

«Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

  11/08/2021 14:09

Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο που σημειώθηκε η εν ψυχρώ εκτέλεση στο Γέρι, με θύμα 29χρονο γιο και τραυματία τον 52χρονο πατέρα του, οι οποίοι πυροβολήθηκαν από 58χρονο γείτονά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός για τη δολοφονία του 29χρονου Σταύρου για ένα… πάρκινγκ-Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

Μιλώντας στον REPORTER, πρόσωπο το οποίο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και έζησε στιγμή προς στιγμή την τραγωδία, σκιαγράφησε τον δράστη ως ένα πρόσωπο που προκαλούσε προβλήματα στη γειτονιά.

Η μάρτυρας, το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 8:30, άκουσε φωνές και αμέσως βγήκε από το σπίτι να δει τι συμβαίνει. Τότε διαπίστωσε ότι ο δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον 29χρονο.

«Ο 29χρονος που πέθανε του φώναζε έκαμες μου το σπίτι άχρηστο, δουλεύκω μέρα νύχτα για να το κάμω. Μετά ήρτε και ο παπάς του μιτσή, εφκήκε η γειτονιά έξω και συνέχισαν να φωνάζουν.

Τότε είπεν τους φύετε εν να πιάσω το σιηπέττο τζιαι εν να σας παίξω. Τζείνη την ώρα εγώ έπιασα το τηλέφωνο να μιλήσω με την Αστυνομία, να την ενημερώσω τζιαι άκουσα τους πυροβολισμούς. Θκυό πυροβολισμούς. Έπαιξεν τους. Τον μικρό δεν τον είδα, δεν ήταν στο οπτικό μου πεδίο. Είδα μόνο τον πατέρα που έπεσε μες το δρόμο. Μόλις τους εσκότωσε εβούρισε να φύει που την πίσω πλευρά του σπιτιού, ακινητοποιήσαν τον τζιαι εσυλλάβαν τον.

Οι γείτονες μόλις τους έπαιξε αρκέψαν τζιαι φωνάζαν τζιαι ετρέχαν να φύουν που τζιαμέ. Μετά ήρτεν η Αστυνομία, ήρταν συγγενείς να τον λιντσάρουν και εσυγκρατούσαν τους οι αστυνομικοί. Εν τραγικό. Εν τραγικό», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε καταστολή ο πατέρας του 29χρονου που δολοφονήθηκε στο Γέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο γιος, σοβαρά ο πατέρας-Φωτογραφίες από τη σκηνή του φονικού στο Γέρι

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας