Συγκλονισμός για τη δολοφονία του 29χρονου Σταύρου για ένα… πάρκινγκ-Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το φονικό που διαπράχθηκε το πρωί έξω από οικία στο Γέρι και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 29χρονος Σταύρος Αντωνίου και να τραυματιστεί ο 52χρονος πατέρας του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο γιος, σοβαρά ο πατέρας-Φωτογραφίες από τη σκηνή του φονικού στο Γέρι

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 52χρονος είχε λογομαχία με τον 58χρονο φερόμενο δράστη, για τον χώρο στάθμευσης, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο καβγάδιζαν για το συγκεκριμένο θέμα. 

Σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και στο σημείο έσπευσε και ο 29χρονος γιος του 52χρονου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή με ξύλα. Ακολούθως, ο 58χρονος γείτονας αποχώρησε, για να επιστρέψει σε λίγα λεπτά, έχοντας μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τον 29χρονο και τραυματίζοντας τον πατέρα του. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται, σε καταστολή. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου φόρεσαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο ανακόπηκε πίσω από την οικία του, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει τραύματα στο πρόσωπο. 

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί γύρω στις 11.30 αύριο το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. . 

Από τις έρευνες στη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις, μεταξύ αυτών και το φονικό όπλο. Ο 58χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα για ανάκριση, όπου προφορικά παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και γειτόνων, οι οποίοι ανέφεραν στον REPORTER ότι είχαν ακούσει φωνές και στη συνέχεια αριθμό πυροβολισμών. Όταν εξήλθαν από τις οικίες τους, είδαν το θύμα να κείτεται νεκρό σε λίμνη αίματος. 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ανέφερε ότι «στα εξωτερικά κατοικίας εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο ήταν νεκρό. Ακολούθησαν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπήρξε  μία λογομαχία μεταξύ του 29χρονου θύματος μαζί με τον 52χρονο πατέρα του με γείτονα ηλικίας 58 ετών. Στη συνέχεια ο 58χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό εναντίον του 29χρονου». 

Όπως είπε ο κ. Αντρέου, «στη σκηνή γίνονται εξετάσεις από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών και έφτασαν ιατροδικαστές που από την αυτοψία διαπίστωσαν ότι το θύμα φέρει τραύματα στη μία πλευρά του προσώπου του, ενδεχομένως από κυνηγετικό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις». 

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας  φόνου.

  

  

 

Δειτε Επισης

Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Οι πληροφοριοδότες πίσω από τις συλλήψεις για εμπρησμούς, τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών και το modus operandi
Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε 43χρονο που τον έπιασαν με κοκαΐνη οι Αρχές
Έδειξε τα κενά σε πρόνοιες για την προστασία των παιδιών ο ΣΠΑΒΟ-Έδωσε χρονοδιάγραμμα η Επ. Νομικών
Ένας τραυματίας από την κατάρρευση οροφής κτηρίου στη Λεμεσό-Ζημιές σε όχημα
Περιφέρονταν ύποπτα σε συγκρότημα κατοικιών και τους τσάκωσαν οι Αρχές-Χειροπέδες σε επτά
Καταγγέλλουν μαζική δηλητηρίαση ζώων στο Μαρώνι οι Οικολόγοι-Βολές σε Αστυνομία (pics)
Αποκαλύψεων συνέχεια για τα σχολεία-Καθημερινότητα τα ναρκωτικά, σεξουαλική βία και σε Δημοτικά
Κατεπείγουσα Επιστολή Ισότητας προς Χαρτσιώτη για τον αριθμό αστυνομικών πρώτης γραμμής