Θετικό στον κορωνοϊό το θύμα του φόνου στη Λεμεσό-Διενεργείται η νεκροτομή

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 36χρονος Lyubisha Ristoski, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξετυλίγεται το κουβάρι του φονικού-Η συνάντηση και ο καυγάς για ναρκωτικά

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, πριν τη διενέργεια της νεκροτομής επί της σορού του. Παρότι το θύμα είναι θετικό στον κορωνοϊό, η νεκροτομή θα διενεργηθεί κανονικά, στις 12 το μεσημέρι, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής, την οποία θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αναμένουν και οι Αρχές, που προσπαθούν να ολοκληρώσουν το παζλ της υπόθεσης.

Παρότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της τέσσερα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα τον 40χρονο Βούλγαρο, φερόμενο δράστη, την 43χρονη συμβία του από τις Φιλιππίνες, καθώς και δύο Ελληνοκύπριους ηλικίας 35 και 31 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση, αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, με την ελπίδα ότι θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στήνουν το πάζλ για το φόνο στη Λεμεσό οι Αρχές-Ενώπιον Δικαστηρίου οι τέσσερις

Όπως διαπιστώθηκε από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση γνωρίζονταν μεταξύ τους και συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στο σπίτι που διαμένουν ο 40χρονος και η 43χρονη. Σε κάποια στιγμή, το θύμα λογομάχησε με την 31χρονη Ελληνοκύπρια για τα ναρκωτικά και ακολούθησε συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες.

Ο 36χρονος την ώρα της συμπλοκής φέρεται να απείλησε με κουζινομάχαιρο την 31χρονη και να την γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια ο 40χρονος φερόμενος δράστης, προσπάθησε να τον αφοπλίσει, ωστόσο το θύμα τον μαχαίρωσε. Τότε, ο 40χρονος ακινητοποίησε το θύμα και άρπαξε ένα κλειδί οχημάτων, με το οποίο κτύπησε τον 36χρονο.

Αφού το θύμα έχασε τη ζωή του, οι δύο Ελληνοκύπριοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 43χρονη από τις Φιλιππίνες κάλεσε τις Αρχές.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι Αρχές παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Ανάμεσα σε αυτά, το μαχαίρι που κρατούσε ο 36χρονος και το κλειδί που χρησιμοποίησε ο φερόμενος δράστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στους δύο καταζητούμενους για το φονικό-Στο νοσοκομείο η 31χρονη

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές και είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεων στο παρελθόν, ενώ ο 35χρονος ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους στην κλοπή τέφρας που σημειώθηκε το 2020 στη Λεμεσό. Γνωστή στις Αρχές ήταν επίσης και η 31χρονη.

 

Δειτε Επισης

Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού