Στήνουν το πάζλ για το φόνο στη Λεμεσό οι Αρχές-Ενώπιον Δικαστηρίου οι τέσσερις

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες για το φόνο που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, με θύμα τον 36χρονο Lyubisha Ristoski από τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στους δύο καταζητούμενους για το φονικό-Στο νοσοκομείο η 31χρονη

Πρόκειται για ένα 40χρονο από τη Βουλγαρία, μια 43χρονη από τις Φιλιππίνες, έναν 35χρονο Ελληνοκύπριο και μία 31χρονη, επίσης Ελληνοκύπρια, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου. Εναντίον των τριών υπόπτων, αναμένεται να ζητηθεί έκδοση διατάγματος κράτησής τους, για οκτώ ημέρες.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές άρχισαν να στήνουν το παζλ της υπόθεσης, σε μία προσπάθεια να λύσουν τα αναπάντητα ερωτήματα ως προς την διάπραξη του εγκλήματος και να εξακριβώσουν τους ισχυρισμούς που έδωσαν οι δύο από τους συλληφθέντες, δηλαδή ο 40χρονος και η 43χρονη. Τα δύο πρόσωπα, υποστηρίζουν ότι γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, είδαν το θύμα να βρίσκεται σε όχημα, έξω από το διαμέρισμά τους, μαζί με τον 35χρονο και την 31χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χτυπούσαν τη γυναίκα, επενέβη ο φερόμενος δράστης του φονικού-Όσα ισχυρίστηκε

Όταν σε κάποια στιγμή τους άκουσαν να καυγαδίζουν, είδαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, τον 35χρονο και τον 36χρονο να κτυπούν την 31χρονη και επενέβησαν για να τη σώσουν. Όταν την φυγάδευσαν στο διαμέρισμά τους, ο 35χρονος και ο 36χρονος μπούκαραν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα και ακολούθησε συμπλοκή.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία, το θύμα ανέσυρε μαχαίρι και ο 40χρονος στην προσπάθειά του να αμυνθεί τραυμάτισε τον 36χρονο. Μετά το επεισόδιο, τόσο ο 35χρονος, όσο και η 31χρονη τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 43χρονη συμβία του φερόμενου δράστη κάλεσε την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα-Όλα δείχνουν φόνο

Όταν μέλη της δύναμης μετέβησαν στην σκηνή, εντόπισαν νεκρό τον 36χρονο, ενώ στο σημείο κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι κατά την αυτοψία διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 36χρονου, αναμένεται να διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί την Τρίτη και πιθανόν να δώσει απαντήσεις στα όσα ισχυρίστηκαν στις Αρχές, οι δύο πρώτοι συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος από την Βουλγαρία, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις, ενώ ο δεύτερος άντρας ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, φαίνεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση κλοπής τέφρας που απασχόλησε το ΤΑΕ Λεμεσού, το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον