Χειροπέδες στους δύο καταζητούμενους για το φονικό-Στο νοσοκομείο η 31χρονη

Μετά τις συλλήψεις του 40χρονου φερόμενου δράστη αλλά και της 43χρονης συμβίας του, για το φόνο που διαπράχθηκε το μεσημέρι σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες και στον 35χρονο που καταζητείτο για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χτυπούσαν τη γυναίκα, επενέβη ο φερόμενος δράστης του φονικού-Όσα ισχυρίστηκε

Την ίδια ώρα δεύτερη γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, που επίσης καταζητείτο, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού δεν αισθανόταν καλά στην υγεία της.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το θύμα, ηλικίας 36 ετών, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, το οποίο ενοικίαζαν ο 40χρονος και η 43χρονη.

Όπως ισχυρίστηκαν οι δύο πρώτοι συλληφθέντες, ο 36χρονος μαζί με τον 35χρονο, τρίτο συλληφθέντα και την 31χρονη βρίσκονταν σε όχημα, έξω από το διαμέρισμά τους. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, τους άκουσαν  να καυγαδίζουν και είδαν τον 36χρονο και τον 35χρονο να χτυπούν την 31χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα-Όλα δείχνουν φόνο

Ακολούθως, επενέβησαν και μετέφεραν την γυναίκα στο σπίτι τους, κάτι που εξαγρίωσε τους άλλους δύο, όπως υποστηρίζουν. Ως εκ τούτου, ο 35χρονος και ο 36χρονος μπούκαραν στο διαμέρισμα, σπάζοντας την πόρτα, και ήρθαν στα χέρια.

Σε κάποια στιγμή, όπως επίσης ανέφεραν ο 40χρονος και η 43χρονη, το θύμα φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι κατά του 40χρονου, ενώ ο φερόμενος δράστης προσπάθησε να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θανάσιμα τον 36χρονο.

Ακολούθως ο 35χρονος και η 31χρονη τράπηκαν σε φυγή, ενώ η συμβία του 40χρονου ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Στο σημείο κλήθηκαν επίσης και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, «σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, όμως τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία».

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής, οι Αρχές πέρασαν αρχικά χειροπέδες στον 40χρονο και στην 43χρονη,  ενώ στη συνέχεια εντόπισαν τον 35χρονο ο οποίος επίσης συνελήφθη. Αύριο και οι τρεις ύποπτοι, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Εναντίον των τριών συλληφθέντων, διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος από την Βουλγαρία, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις, ενώ ο δεύτερος άντρας ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία, φαίνεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση κλοπής τέφρας που απασχόλησε το ΤΑΕ Λεμεσού, το 2020.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων