Ξετυλίγεται το κουβάρι του φονικού-Η συνάντηση και ο καυγάς για ναρκωτικά

Διαφοροποιείται το χρονικό της δολοφονίας του 36χρονου Lyubisha Ristoski, από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, το μεσημέρι της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στήνουν το πάζλ για το φόνο στη Λεμεσό οι Αρχές-Ενώπιον Δικαστηρίου οι τέσσερις

Η Αστυνομία, παρά τους ισχυρισμούς των δύο πρώτων συλληφθέντων, δηλαδή του 40χρονου Βούλγαρου και της 43χρονης από τις Φιλιππίνες, ότι το θύμα μαζί με 35χρονο Ελληνοκύπριο επιτέθηκαν σε 31χρονη που βρισκόταν μαζί τους και εκείνοι προσπάθησαν να τη σώσουν, διαπίστωσαν ότι το επεισόδιο είχε ξεκινήσει από εντός της οικίας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζονταν μεταξύ τους και είχαν συναντηθεί στο σπίτι που διαμένουν ο 40χρονος και η 43χρονη. Σε κάποια στιγμή, ο 36χρονος τσακώθηκε με την 31χρονη για τα ναρκωτικά και στη συνέχεια στη συμπλοκή συμμετείχαν και οι υπόλοιποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στους δύο καταζητούμενους για το φονικό-Στο νοσοκομείο η 31χρονη

Σε κάποια στιγμή, το θύμα φέρεται να απείλησε με κουζινομάχαιρο την 31χρονη και να την γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να επέμβει ο 40χρονος στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον 36χρονο. Στην πάλη που ακολούθησε, το θύμα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 40χρονο, ο οποίος κατάφερε τελικά να τον ακινητοποιήσει, με το βάρος του σώματος του, και με τη βοήθεια της συζύγου του. Όπως η ίδια υποστηρίζει, άρπαξε ένα κλειδί οχημάτων και άρχισε να κτυπά τον 36χρονο στα χέρια, ώστε να αφήσει το μαχαίρι, με το οποίο απειλούσε το σύζυγο της. Αφού το θύμα έχασε τη ζωή του, ο 35χρονος και η 31χρονη τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια, η 43χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια από τις Αρχές, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Μεταξύ αυτών, το μαχαίρι και το κλειδί που χρησιμοποίησαν ο φερόμενος δράστης και το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χτυπούσαν τη γυναίκα, επενέβη ο φερόμενος δράστης του φονικού-Όσα ισχυρίστηκε

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναμένουν τα ευρήματα της νεκροτομής, που θα διενεργηθεί την Τρίτη, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου και από την οποία αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 36χρονου.

Πάντως, από την αυτοψία που έγινε στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις ύποπτοι ηλικίας 40, 43, 35 και 31 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για οκτώ μέρες. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα της δολοφονίας, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις, ενώ ο 35χρονος, συλληφθείς, φαίνεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση κλοπής τέφρας που απασχόλησε το ΤΑΕ Λεμεσού, το 2020. Γνωστή στις Αρχές ήταν επίσης και η 31χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο νέοι έφυγαν νωρίς και άδικα… Ξεψύχησαν στα συντρίμμια ο Γιώργος και η Μαρία

Έστησαν καρτέρι σε 30χρονο-Τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι

 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές