Χτυπούσαν τη γυναίκα, επενέβη ο φερόμενος δράστης του φονικού-Όσα ισχυρίστηκε

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης φόνου, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Γερμασόγειας, με τις πρώτες ενδείξεις να φανερώνουν ότι προηγήθηκε συμπλοκή, πριν τον μοιραίο τραυματισμό του 36χρονου από την Βουλγαρία.

Το θύμα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μαχαιρωμένο σε διαμέρισμα, που ενοικιάζεται από ζεύγος και πιο συγκεκριμένα τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είναι 40χρονος βουλγαρικής καταγωγής και φέρει τραύμα και την 43χρονη συμβία του, από τις Φιλιππίνες.

Όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι, το θύμα μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 35 και 31 ετών, βρίσκονταν σε όχημα, έξω από το διαμέρισμά τους. Όπως ανέφεραν, άκουσαν τα τρία πρόσωπα να καυγαδίζουν και είδαν τον 36χρονο και τον 35χρονο να χτυπούν την 31χρονη που βρισκόταν μαζί τους.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, επενέβησαν και μετέφεραν την γυναίκα στο σπίτι τους. Αυτό, σύμφωνα με το ζεύγος, είχε ως επακόλουθο οι δύο άντρες να μπουκάρουν στο διαμέρισμα, σπάζοντας την πόρτα, και τότε ξεκίνησε η συμπλοκή.

Σε κάποια στιγμή, το θύμα φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι κατά του 40χρονου, όπως προκύπτει από τις έρευνες, ενώ φερόμενος δράστης προσπάθησε να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θανάσιμα τον 36χρονο.

Μετά την δολοφονία, ο 35χρονος και η 31χρονη που ήταν μαζί του, εγκατέλειψαν την σκηνή, ενώ η συμβία του 40χρονου ειδοποιίησε την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν επίσης και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι θα εξετάσουν και το ζεύγος. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τη 13:00 ότι υπήρχε συμπλοκή στον χωριό σε συγκεκριμένη οικία. «Αμέσως στο μέρος αφίχθηκε περιπολικό της Αστυνομίας, όπου όταν εισήλθαν εντός της οικίας εντόπισαν ένα αλλοδαπό άντρα ηλικίας 36 ετών αναίσθητο, στο σαλόνι της οικίας, καθώς και τον ένοικο της οικίας ηλικίας 40 ετών επίσης αλλοδαπό και την σύζυγο του».

Το απόγευμα της Κυριακής οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο και στην 43χρονη, και αύριο αναμένεται να τους οδηγήσει ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Εναντίον των δυο συλληφθέντων, ενοίκων της οικίας, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 36χρονος, διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου.

«Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, όμως τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία», ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες, για εντοπισμό των άλλων δύο προσώπων. Σύμφωνα με την Αστυνομία εντάλματα εκδόθηκαν και εναντίον του 35χρονου και της 31χρονης Κύπριας που συνόδευαν το θύμα, ενώ τόσο το θύμα όσο και ο άντρας που ήταν μαζί του, είναι πρόσωπα γνωστά στις αρχές.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος από την Βουλγαρία, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις, ενώ ο δεύτερος άντρας ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία, φαίνεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση κλοπής τέφρας που απασχόλησε το ΤΑΕ Λεμεσού, το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι