Ξέσπασε η μητέρα του 13χρονου-«Συνεχίζεται το bullying και σήμερα στο σχολείο»

Με τη συνοδεία των γονιών του επέστρεψε στο σχολείο του, ο 13χρονος μαθητής, ο οποίος ήταν θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του, σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό, που τον ξυλοκόπησαν μπροστά στα μάτια μεγάλου πλήθους, που διασκέδαζε με τα βασανιστήρια στο παιδί.

Οι γονείς του 13χρονου, που είχαν προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, χθες το απόγευμα, πήγαν με το παιδί, από τις 7:30 μαζί του και παραμένουν εκεί, αφού και σήμερα, συνεχίζονται οι βίαιες συμπεριφορές ενάντια στο παιδί τους. Μάλιστα, ένας συμμαθητής του φαίνεται να είπε πως αν δεν φορούσε κολλάρο, θα του επιτίθονταν ξανά. Όπως ανέφερε η μητέρα σε δηλώσεις της στην τηλεόραση, σήμερα έχει επισκεφτεί το σχολείο και η Αστυνομία, αλλά και το Γραφείο Ευημερίας, ώστε να αρχίσουν τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξοργιστικό βίντεο από Γυμνάσιο-Μαθητές χτυπούν 13χρονο και το διασκεδάζουν

«Οι συμπεριφορές συνεχίζουν και γι’ αυτό είμαι ακόμη εδώ. Δεν σταματούν καθόλου. Δεν ξέρω τι λένε οι γονείς, δεν έχω καμία επαφή μαζί τους. Εδώ και τώρα πρέπει να τελειώσει. Πρέπει να μας βοηθήσουν όλοι οι αρμόδιοι και το Υπουργείο Παιδείας. Πρέπει να βοηθήσουν όλα τα παιδιά και τα θύματα και τους θύτες».

Αναφερόμενη στο περιστατικό, υπέδειξε πως την πήραν χθες τηλέφωνο από το σχολείο και της είπαν ότι το παιδί έφυγε από το σχολείο, ωστόσο δεν ήξεραν το λόγο. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έφυγε από το Γυμνάσιο και ζήτησε καταφύγιο σε παρακείμενο φαρμακείο.

«Πήρα το παιδί μου τηλέφωνο και το απάντησε η φαρμακοποιός, του φαρμακείου που είναι δίπλα και ζήτησε βοήθεια. Ο Διευθυντής τερμάτισε τον ξυλοδαρμό, αλλά δεν πρόλαβε να δει τον θύτη, είδε μόνο το θύμα. Το παιδί ήταν πανικόβλητο και έτρεξε να φύγει και μετά τα άτομα που του επιτέθηκαν τον έτρεχαν. Όταν πήρα το παιδί μου από το φαρμακείο, το πήρα στο σχολείο και το Διευθυντή. Από πέρσι έγιναν περιστατικά με το παιδί μου και ήταν δίπλα μας ο διευθυντής. Μας συμπαραστάθηκε και μας στέκεται και ήδη τα αρμόδια πρόσωπα θα τιμωρηθούν».

Πάντως, η μητέρα θεώρησε πως το σκηνικό ήταν στημένο, αφού άρχισαν να τον σπρώχνουν με στόχο να τον οδηγήσουν στο σημείο που ήταν μαζεμένο πλήθος, για να τον βγάλουν βίντεο και να τον κοροϊδέψουν.

«Έχουμε κάνει καταγγελία και μετά, όταν σχόλασαν, μου έστειλαν κάποιοι γονείς το βίντεο. Πήραμε Αστυνομία, για ακόμη μία καταγγελία. Είμαστε στο σχολείο και εγώ και ο πατέρας του και ήρθε το Γραφείο Ευημερίας, για να αναλάβει τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση».

Η μητέρα του μαθητή, αναφερόμενη στις αναφορές για τους συνοδούς και κατά πόσο τα παιδιά έπρεπε να είναι υπό επίβλεψη σημείωσε πως «το ένα παιδί που εμπλέκεται έμμεσα στο βίντεο έχει συνοδό. Το άλλο παιδί είναι της Μονάδας, αλλά δεν έχει συνοδό. Ο Διευθυντής έχει κάνει αίτηση για να έχουν συνοδό, αλλά δεν στέλνουν».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λεμεσού, όταν μερίδα μαθητών επιτέθηκαν σε συμμαθητή τους, θέτοντας τον σε κεφαλοκλείδωμα και χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το πλήθος που συγκεντρώθηκε φαινόταν να το διασκεδάζει, αφού όλοι γελούσαν αλλά κανένας δεν έκανε κάποια προσπάθεια να παρέμβει. Τελικά, ένας μαθητής παρέμβηκε για να τους χωρίσει, ωστόσο τόσο εκείνος όσο και άλλοι μαθητές, κινούνταν απειλητικά προς τον 13χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών