Απήγαγε 47χρονο, τον πήγε στο σπίτι της πρώην του και τον ξυλοφόρτωσε-Συνελήφθη 41χρονος

Την οκταήμερη προσωποκράτηση ενός 41χρονου αιτητή ασύλου από την Τουρκία, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη για απαγωγή και ξυλοδαρμό 47χρονου και 46χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 12 Σεπτεμβρίου, στην Αγία Νάπα, όταν ο 41χρονος φέρεται να εξανάγκασε με τη βία 47χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, να εισέλθει στο όχημά του και στη συνέχεια να τον μεταφέρει, παρά τη θέλησή του, σε διαμέρισμα 46χρονης, από τη Νορβηγία, με την οποία ο 47χρονος διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, ο 41χρονος εισήλθε με τη βία και παράνομα στο σπίτι της 46χρονης και στην παρουσία της, άρχισε να κτυπά με τα χέρια και τα πόδια τον 47χρονο στο κεφάλι, κρατώντας τον από το λαιμό. Ο 41χρονος επιτέθηκε και χτύπησε και την 46χρονη.

Σε κάποιο σημείο, η 46χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον 41χρονο και να καλέσει την Αστυνομία για βοήθεια. Με την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο 41χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πηδώντας από το μπαλκόνι και τράπηκε σε φυγή. Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και διαπιστώθηκε ότι έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου, κάταγμα στο σφηνοειδές οστό και αριστερό περικωχικό αιμάτωμα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 46χρονη, η οποία έφερε κάκωση και οίδημα στο δεξί χέρι. Ο 47χρόνος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η 46 έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της απαγωγής, της πράξης που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της επίθεσης με πραγματικής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Βανδάλισαν το Δημοτικό Σχολείο Σταυρού-«Απουσία φρούρησης, ζημιές χιλιάδων ευρώ» (pic)
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές
Ικανοποίηση Λευκωσίας για τις αναφορές της Moneyval-Καταγράφει συμμόρφωση της ΚΔ με συστάσεις για ξέπλυμα
Moneyval: Πρόοδος από Κύπρο στην καταπολέμηση ξεπλύματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας
Αυτές είναι οι τιμές πώλησης των γεωργικών προϊόντων-Όσα παρουσιάζει το «e-κοφίνι» (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Καταγγέλλει επίθεση από συγγενή και στέλεχος του επιτελείου Νικολαΐδη ο Αρμεύτης-«Αυτές είναι οι καθαρές δουλείες;»