Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Εντατική 58χρονος που παρουσίασε επιπλοκές-Εξιτήριο σε τρεις ασθενείς

  23/03/2020 07:24
Στην Εντατική 58χρονος που παρουσίασε επιπλοκές-Εξιτήριο σε τρεις ασθενείς

Στην Εντατική 58χρονος που παρουσίασε επιπλοκές-Εξιτήριο σε τρεις ασθενείς

  23/03/2020 07:24
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής, ασθενής, κρούσμα κορωνοϊού, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ασθενής, ηλικίας 58 ετών, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου από το Σάββατο 21 Μαρτίου, όταν παρουσίασε αναπνευστικές επιπλοκές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ
 
Ο ασθενής εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αναφοράς για πιο στενή παρακολούθηση, ωστόσο χθες βράδυ (Κυριακή) η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων 12 ασθενών, κρούσματα κορωνοϊού, κρίνεται από τους επαγγελματίες υγείας ως καλή με ήπια συμπτωματολογία.
 
Εν τω μεταξύ χθες διενεργήθηκε δεύτερος έλεγχος σε ένα από τους ασθενείς και σε περίπτωση που σήμερα (Δευτέρα 23/3/20) τα αποτελέσματα είναι αρνητικά στον κορωνοϊό, τότε δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο.
 
Δεύτερος έλεγχος αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα (Δευτέρα) και σε δύο άλλους ασθενείς και σε περίπτωση που τα αποτελέσματα τους είναι αρνητικά στον κορωνοϊό θα λάβουν εξιτήριο.
 
Εν τω μεταξύ η Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων που στεγάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενισχύεται αυτή την εβδομάδα με συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο προβαίνει σε άμεση ιχνηλάτηση και εξέταση των δειγμάτων που λαμβάνονται από ασθενείς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας