Νέα εμετική ανάρτηση Λατινοπούλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Δεν βάζει μυαλό κι αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία διεκδικεί και με το παραπάνω τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας που της δίνουν οι χυδαίες αναρτήσεις της στα Social Media, επιλέγοντας να στοχοποιήσει διαφορετικό άνθρωπο κοινής αποδοχής και αγάπης, κάθε φορά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αυτή τη φορά, μετά και το εμετικό σχόλιο για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και πρότυπο, ο οποίος μιλάει ανοιχτά πια για τη σεξουαλικότητά του -με γνώμονα να βοηθήσει και άλλα άτομα στη θέση του-, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καπουτζίδης: «Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα κάνω παιδί. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα»

 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τους κύκλους της ΝΔ δεν έβαλε μυαλό, χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου είδε τον – ομολογουμένως παραφραστικό – τίτλο ενός δημοσιεύματος και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Δείτε την εμετική ανάρτησή της:

 

 

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να της πουν «μπράβο» για τις απόψεις της με την ίδια να αναδημοσιεύει τις επαινέσεις τους στο προφίλ της στο Instagram, θεωρώντας προφανώς ότι… έχει πει κάτι πάρα πολύ έξυπνο.

Ακόμη, δεν έκρυψε την χαρά που της προσέφερε η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου ποστ από... ομοϊδεάτες της, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και με ένα βίντεο λέγοντας πως «για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε αυτή τη χώρα πρέπει να μην φοβόμαστε και να υπερασπιζόμαστε μέχρι κεραίας την άποψή μας».

 

 

 

Αλλά και με ανάρτηση που δείχνει ότι ενδιαφέρεται μόνο για ομοϊδεάτες και όχι για όλους:

«Νοιάζομαι μόνο για την άποψη αυτών των οποίων η γνώμη μ’ ενδιαφέρει.»

Εξάλλου είναι γνωστή τακτική αυτών των προσώπων, να χρησιμοποιούν ονόματα ανθρώπων κοινής αποδοχής και αγάπης, προκειμένου να συζητιέται και το δικό τους όνομά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»