Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου και τα βάζει με τη ΝΔ - Εξοργισμένος ο Λιάγκας

  17/06/2022 13:23
Ο Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου και τα βάζει με τη ΝΔ - Εξοργισμένος ο Λιάγκας

Ο Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου και τα βάζει με τη ΝΔ - Εξοργισμένος ο Λιάγκας

  17/06/2022 13:23

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα πυροδότησε μια σειρά από σχόλια και εξελίξεις και έτσι το θέμα έφτασε προς συζήτηση και στο «Πρωινό».  

Ο Μπογδάνος στηρίζει τη Λατινοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ένα ακόμα πρόσωπο που έχει διαγραφεί στο παρελθόν από τη ΝΔ μετά από προκλητική ομιλία του στη Βουλή, φαίνεται να διαφωνεί με το σύνολο των πολιτών, και στηρίζει ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου, τονίζοντας σε σχετική ανάρτησή του, πως «η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας».

Μάλιστα, μέσα από την ανάρτησή του καρφώνει και τη ΝΔ για τη διαγραφή της νεαρής πολιτεύτριας.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους "προοδευτικούς". Με τη #Λατινοπουλου»

4247031252043631 image

Με αφορμή την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος υπερασπίζεται ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο σχόλιο που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί ανοιχτά στον αέρα του «Πρωινού».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκαν σχετικά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μάλιστα, κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπουύλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», αναρωτήθηκε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στην Δανάη Μπάρκα και προφανώς είμαστε όλοι οι λογικοί άνθρωποι μαζί της. Αυτό όμως να γίνεται προς όλους, να μη γίνεται μόνο -ορθώς- για τη Δανάη Μπάρκα».

Τότε η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Δεν είμαστε υπέρ κανενός. Είμαστε κατά αυτών που παίρνουν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου από την παραλία και έχουν να πουν κάτι και να σχολιάσουν. Άμα είναι να το πάμε έτσι -δεν θέλω να γίνω κακιά- να σχολιάσουμε και τον κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου για αυτό που βλέπουμε».

Και κάπου εκεί ακολούθησε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα…

«Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός», δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να την δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά», είπε ο παρουσιαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας