Έξι μήνες από τον θάνατό του Πάνου Νάτση - Η ανάρτηση της συντρόφου του

Το ποστ της Διονυσίας Γεωργιάδου - Συγκινεί ο Γιώργος Καπουτζίδης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έξι μήνες συμπληρώνoνται την Παρασκευή 29 Ιουλίου από τη μέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή. 

Ο νεαρός ηθοποιός, έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέλφου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Όπως ήταν λογικό, το τραγικό αυτό γεγονός προκάλεσε το σοκ και τη θλίψη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συναναστραφούν μαζί του. Πιο πολύ όμως, η απώλεια αυτή στοίχησε στην οικογένειά του και την σύντροφό του Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία έκανα σχέδια γάμου και δημιουργίας οικογένειας.   

 

 

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση των έξι μηνών από τη μέρα θανάτου του, η Διονυσία Γεωργιάδου προχώρησε σε μια ανάρτηση προσκαλώντας όποιον θέλει να παραστεί στο μνημόσυνο που θα γίνει στη μνήμη του.

«Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας», έγραφε στο ποστ της η Διονυσία Γεωργιάδου.

 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό «Hello!» και στην Μαρία Κολλιάτσα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις «Σέρρες» και την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Η σειρά ξεκινώντας -και μάλιστα με διθυραμβικές κριτικές- ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του Πάνου Νάτση. Σκέφτηκες ότι αυτό το τραγικό γεγονός δεν προοιωνιζόταν μια καλή πορεία της κι ίσως οι «Σέρρες» δεν έπρεπε να βγουν τη συγκεκριμένη στιγμή;

Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Αντίθετα, υπήρχε ένας λόγος παραπάνω για να βγει στον αέρα η σειρά. Είναι η τελευταία εικόνα που έχουμε από τον Πάνο και δεν θα την κρύβαμε σε ένα συρτάρι. Κάθε φορά που πήγαινα για να δω ένα επεισόδιο μονταρισμένο, ένιωθα μεγάλη ανυπομονησία γιατί θα έβλεπα και κάτι καινούριο από τον Πάνο. Θυμάμαι τη στενοχώρια μου όταν επρόκειτο να δω το δέκατο επεισόδιο, στο οποίο δεν υπήρχε πια συνέχεια του Πάνου. Κόσμος που ίσως να μην είχε παρακολουθήσει τις δουλειές του διαπίστωσε πόσο εξαιρετικός ήταν σε μία πολύ ωραία δουλειά. Αυτό που μας άφησε πίσω είναι μια υπέροχη ερμηνεία. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος ο Πάνος κι όλοι χαρήκαμε που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε.

Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε κρατήσει μέσα μας κάτι από τη φιλοσοφία του και τον τρόπο σκέψης του. Πάντα μας έλεγε να μην στενοχωριόμαστε. Το έλεγε σε εμάς αλλά ο ίδιος πολλές φορές στενοχωριόταν. Νιώθω ακόμη πόνο για την απώλειά του, δεν τελειώνει αυτό. Εξακολουθείς να το ζεις, να το βιώνεις. Είμαστε φίλοι με όλα τα παιδιά της παράστασης (Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του)., με τα οποία συνεργαζόμασταν τρία χρόνια. Όταν μαζευόμαστε, τον μνημονεύουμε τον Πάνο, λέμε ιστορίες και νιώθουμε σαν μην ήρθε απλώς στη συνάντησή μας.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη