Το ετήσιο μνημόσυνο για τον Βοσκόπουλο και τα γυρίσματα στις φυλακές στην Κύπρο

'Εγιναν και τα πρώτα γυρίσματα της Άντζελας Γκερέκου με την τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία θα παίξει τον ρόλο της συγκρατούμενης της. Εκτός γυρισμάτων οργανώθηκε και μία βραδιά για τις κρατούμενες των φυλακών, όπου η Ελπίδα τραγούδησε για εκείνες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο νέος κύκλος της σειράς, «Η Γη της ελιάς» ξεκινά με μεγάλες περιπέτειες για την Αθηνά και η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες για γυρίσματα στις Κενρικές φυλακές. Η συνέχεια δεν θα είναι τόσο εύκολη για εκείνη αλλά υπάρχει ελπίδα. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Το συγκεκριμένο διάστημα ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο για την γνωστή ηθοποιό είναι ιδιαίτερο, καθώς σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του αγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου. 

 

Ένας χρόνος δίχως εκείνον

Στις 19 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου και αυτό το διάστημα είναι δύσκολο σε συναισθηματικό επίπεδο για εκείνη. Η παρουσία του στην ζωή της υπήρξε καταλυτική και η απώλειά του την συνέτριψε, όπως και την κόρη τους Μαρία. Το πρωί η ηθοποιός ενημέρωσε μέσω ανάρτησής της πως το μνημόσυνο για τον κορυφαίο τραγουδιστή, θα τελεστεί την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

 

 

 

Τα γυρίσματα στην φυλακή

Ο τελευταίος χρόνος ωστόσο είχε και μία νότα χαράς για την Άντζελα Γκερέκου και η συμμετοχή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Η Γη της ελιάς», ως Αθηνά Βρετάκου, την βοήθησε να ξεπεράσει - όσο αυτό ήταν δυνατόν - την απώλεια. Η σειρά και την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε αρκετά γυρίσμα στην Κύπρο, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου, δημιουργού και σκηνοθέτη της. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έγιναν και τα πρώτα κοινά γυρίσματα της Άντζελας Γκερέκου με την γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία θα παίξει τον ρόλο της συγκρατούμενης που θα στηρίξει ψυχολογικά την Αθηνά σε όλο αυτό το δράμα που περνά. Εκτός γυρισμάτων οργανώθηκε και μία βραδιά για τις κρατούμενες των φυλακών, όπου η Ελπίδα τραγούδησε για εκείνες.

Με χειροπέδες και με την κατακραυγή της Μάνης

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, είδαμε την Αθηνά να συλλαμβάνεται από τον αστυνόμο Κουράκο, ως ύποπτη για την δολοφονία του Δημήτρη. Σε όλη την Μάνη πια αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν ήταν ο γιος της, αλλά πρώην εραστής της. Ο μόνος που θα σταθεί στο πλευρό της για να την υπερασπιστεί θα είναι ωστόσο ο Λυκούργος, ο οποίος και θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Θα αθωωθεί τελικά, αλλά η δοκιμασία που έχει περάσει θα την αλλάξει αρκετά. Βγαίνοντας από την φυλακή θα πρέπει να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τους Βρετάκους και να αποκαταστήσει το γόητρο της στην εταιρεία. Δύσκολο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου