Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o R. Kelly - Ανησυχούν, μήπως δώσει τέλος στη ζωή του

  04/07/2022 10:28
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o R. Kelly - Ανησυχούν, μήπως δώσει τέλος στη ζωή του

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o R. Kelly - Ανησυχούν, μήπως δώσει τέλος στη ζωή του

  04/07/2022 10:28

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης - «Οι τρέχουσες συνθήκες της ζωής του προκαλούν συναισθηματική αγωνία», αναφέρει η βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ -  «Δεν έχει σκοπό να βλάψει τον εαυτό του», λέει ο δικηγόρος του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Υπό επιτήρηση βρίσκεται ο R. Kelly, μετά την καταδίκη του σε 30 χρόνια φυλάκισης.

Ο σταρ της R&B καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης για εκβιασμό, δωροδοκία, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, απαγωγή και σωματεμπορία.

Μετά από ψυχολογική αξιολόγηση, κρίθηκε απαραίτητη η στενή παρακολούθησή του. «Οι τρέχουσες συνθήκες της ζωής του προκαλούν συναισθηματική αγωνία. Είναι ένας καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης, που έχει καταδικαστεί να περάσει τις επόμενες τρεις δεκαετίες στη φυλακή. Στο άμεσο μέλλον, θα αντιμετωπίσει άλλη μια δίκη στο Σικάγο, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία», αναφέρει η βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέλανι Σπάιτ σε κατάθεσή της, την οποία εξασφάλισε το «Page Six».

Την Παρασκευή, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Metropolitan Detention Centre του Μπρούκλιν, αναφέροντας πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον έχουν βάλει σε αυτή τη διαδικασία της παρακολούθησης, για καθαρά ψυχολογικούς λόγους ως τιμωρία για όσα έκανε.

«Ο R.Kelly δεν έχει σκοπό να βλάψει τον εαυτό του. Δεν συνέβη τίποτα, που να ήταν έκπληξη για εκείνον. Αν και οι συνθήκες παρακολούθησης είναι κατάλληλες για άτομα που κινδυνεύουν πραγματικά να βλάψουν τον εαυτό τους, είναι σκληρές και αντισυνταγματικές, σύμφωνα με την Όγδοη Τροποποίηση, για τα άτομα που δεν έχουν αυτοκτονικές τάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Ο 55χρονος δεν έδειξε καμία έκπληξη, όταν του ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης, αλλά και το πρόστιμο ύψους 100.000 που καλείται να πληρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας