Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αργύρης Πανταζάρας: «Αυτός που μου έκλεψε τη μηχανή, με έσωσε από κάτι»

  04/07/2022 09:45
Αργύρης Πανταζάρας: «Αυτός που μου έκλεψε τη μηχανή, με έσωσε από κάτι»

Αργύρης Πανταζάρας: «Αυτός που μου έκλεψε τη μηχανή, με έσωσε από κάτι»

  04/07/2022 09:45

Στην απώλεια της μηχανής του την οποία είχε εντάξει και στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» όπου συμμετείχε αναφέρθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ηθοποιός είπε πως όταν αντιλήφθηκε ότι του έκλεψαν τη μηχανή απλά συνέχισε την πορεία του καθώς θεώρησε πως αυτό έγινε γιατί κάποιος του στέρησε κάτι προκειμένου εν αγνοία του να τον σώσει από κάτι άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ευαισθητοποιήθηκε όλη η αστυνομία και έψαχνε τη μηχανή για τον Γεράσιμο Χριστογιάννη. Αυτή είναι όντως η προσωπική μου μηχανή που την έβαλα και στη σειρά όπως μου αρέσει να κάνω σε κάθε ρόλο βάζοντας στοιχεία από τη ζωή μου. Όταν λοιπόν βγήκα έξω και είδα ότι η μηχανή λείπει, συνέχισε τη πορεία μου. Είπα, “δε με νοιάζει”.

Αυτός που κάτι μου στέρησε, στην πραγματικότητα μπορεί να με έσωσε από κάτι. Το πήρα το μήνυμα έτσι και λέω, “καλή τύχη και καλό δρόμο”. Αυτό που μου πήρες μπορεί να είναι αυτό που με έσωσε. Οπότε καλή τύχη» είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» και τα κοινά γυρίσματα με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρειαζόμαστε καλούς παρτενέρ για να ακουστούν τα λόγια και να συντελεστεί το δράμα. Αυτό που έγινε με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, παιδιά, δεν ήταν γραμμένο! Δεν ξέρω αν τώρα σας εκπλήσσω. Δεν ήταν γραμμένο! Το φτιάξαμε και το φτιάξαμε έτσι, όπως ήμασταν αγκαλιά, πρόσωπο με πρόσωπο. Μίλησα και σήμερα με τον Λάζαρο για άλλα θέματα, άλλες συνεργασίες και μοιράσματα. Αυτό όμως δεν ήταν γραμμένο στο χαρτί. Αυτό το φτιάξαμε. Δεν υπήρχε το «σ’ αγαπώ», δεν υπήρχε το «σε συγχωρώ», δεν υπήρχε το «συγνώμη». Αυτά είναι πράγματα που ήρθαν από αυτό που έβγαλε η σκηνή».

«Η σκηνή μπορεί να λέει πως πεθαίνει, αλλά πως πεθαίνει. Η σκηνή μπορεί να λέει πατέρα, αλλά πως το λες το πατέρα. Η σκηνή μπορεί να λέει αντίο, αλλά πως το λες το αντίο. Και αυτό ήρθε σίγουρα από την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν από την αρχή οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί και ένα πολύ μεγάλο συνεργείο οι οποίοι είναι εκεί για να ψάξουν αυτές τις μικρές στιγμές. Αν έρθουν ήρθαν, αν δεν έρθουν δεν πειράζει».

«Τελικά κάτι έγινε και σου λένε στον κόσμο, ειδικά το ανδρικό κοινό που πλέον το ψάχνουν όλοι, αντί για συγχαρητήρια πως έκλαψαν. Και αυτό σημαίνει πως αυτά τα δάκρυα ήταν κάπου πολύ φωλιασμένα και έπρεπε να ειπωθούν. Αυτή είναι η δουλειά μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Αργύρης Πανταζάρας στο μαγκαζίνο του Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας