Πάνω από 20.000 κόσμος στη συναυλία «κόλαση» του ΛΕΞ, στη Νέα Σμύρνη

Ποιος είναι ο ΛΕΞ που κατάφερε να μαζέψει 20.000 κόσμο στην Νέα Σμύρνη - Πρωτόγνωρες εικόνες αποκάλυψης - Αποθέωση- Ένας καλλιτέχνης κατάφερε να ενώσει πάνω από 20.000 φωνές σε μία - Ο Θεσσαλονικιός ράπερ ήρθε, είδε και «κατέκτησε» την Αθήνα τρία χρόνια μετά το τελευταίο του live 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όταν το 2019 το θέατρο Πέτρας είχε γεμίσει ασφυκτικά με 10.000 «οπαδούς» του ΛΕΞ, άπαντες μιλούσαν για την κορυφαία συναυλία στην ιστορία της ραπ σκηνής στην Ελλάδα. Η αναμονή τριών χρόνων διπλασίασε τους ένθερμους φίλους του ίσως πιο αναγνωρίσιμου καλλιτέχνη του είδους πλέον καθώς το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου χθες στη Νέα Σμύρνη δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε ραπ συναυλία που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Το sold out ανακοινώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά κανείς δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί τι θα συνέβαινε αργά χθες βράδυ. Από νωρίς ο κόσμος είχε αρχίσει να συρρέει στη Νέα Σμύρνη πλημμυρίζοντας τους δρόμους σα να παίζει ο Πανιώνιος ξανά τελικό Κυπέλλου. Λίγο μετά τις 22:00, o «κοντός» από την Θεσσαλονίκη με την μονότονη -όπως λέει ο ίδιος- φωνή ανέβηκε στη σκηνή. Στο άκουσμα του beat από το πρώτο κομμάτι από το νέο του δίσκο «Μετρό», το γήπεδο της Νέα Σμύρνης πήρε φωτιά. 

Το γήπεδο του Πανιωνίου πλημμύρισε από 20.000 κόσμο που έσπευσε να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο από το κατακόκκινο σκηνικό που στήθηκε για τον ΛΕΞ. 

 

 

 

 

Ο δημοφιλής ράπερ ερμήνευσε τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού και χάθηκε… μέσα στους καπνούς!

Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα, μέρα και οι ιαχές του κόσμου έκαναν τη φωνή του 38χρονου καλλιτέχνη οριακά αδύνατο να ακουστεί.  Ελάχιστοι κατάφεραν να ακούσουν το τραγούδι «Από τους υπονόμους» με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία, ενώ για να καταφέρει κανείς να δει τον ΛΕΞ πάνω στη σκηνή έπρεπε να περιμένει να κοπάσει το νέφος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο ΛΕΞ που κατάφερε να μαζέψει 20.000 κόσμο στην Νέα Σμύρνη:

Ο Αλέξης Λαναράς ευρύτερα γνωστός ως ΛΕΞ, είναι Έλληνας ράπερ από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως γκραφιτάς στους 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια.

Με τα Βόρεια Αστέρια κυκλοφόρησαν 4 δίσκους προτού αποφασίσουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να ακολουθήσει ο καθένας σόλο καριέρα. Ενδιάμεσα, είχε δημιουργήσει τα Ανάποδα Καπέλα μαζί με ένα άλλο μέλος των Βορείων Αστεριών, τον Μικρό Κλέφτη, κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2007.

Το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα. Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο Ταπεινοί και Πεινασμένοι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το Vice ως «ένα από τα πιο real δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop».

Το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ 2XXX. Το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10 χιλιάδες θεατές.  Οι στίχοι του ΛΕΞ αφορούν θέματα όπως η οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά και οι μικροπαραβατικότητες.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη