Διέλυσαν τα #MadVMA 2022, Light, Snik και Trannos! Έπεσε το ξύλο της αρκούδας

Χαμός στο στάδιο - Η παρέμβαση Τάμτας, Παπαρίζου, Παλιοσπύρου, Αργυρού - Η στιγμή που Snik & Light ζητούν συγγνώμη  - Η ανακοίνωση του Mad

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ένας άνευ προηγουμένου καβγάς ξέσπασε πριν αρκετή ώρα στα MAD Video Music Awards 2022 ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Όλα άρχισαν όταν στη σκηνή ανέβηκε η Τάμτα για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό act της. Ένας άνδρας από την παραγωγή ενημέρωσε πως θα πρέπει να γίνει μια μικρή διακοπή καθώς υπήρχε μια ένταση ανάμεσα στους γνωστούς τράπερ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Λίγο μετά και ενώ όλοι θεώρησαν πως το θέμα είχε λήξει, στη σκηνή εμφανίστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να παραδώσει το βραβείο της στην Έλενα Παπαρίζου κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ αφού τα πράγματα ανάμεσα στον Light και τον Snik ξέφυγαν από κάθε έλεγχο σε σημείο που να φύγουν ακόμα και καρέκλες.

Τρία χρόνια μετά τον καβγά που είχε ο Snik με τον Light στα μουσικά βραβεία MAD το 2019 η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται.

Στη συνέχεια και ενώ όλα έδειχναν πως το κλίμα είχε ηρεμήσει και στη σκηνή είχε ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τα πνεύματα ανάμεσα στους τράπερς οξύνθηκαν ξανά προκαλώντας μια απίστευτη αναστάτωση στον χώρο των μουσικών βραβείων. 

H εκδήλωση διακόπηκε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση. 

 

 
 

 

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».

 

 

 

Λίγη ώρα μετά τον άγριο καβγά που είχε στα μουσικά βραβεία MAD με τον Snik ο γνωστός τράπερ Light κατά τον οποίο είδαμε να μπλέκονται αρκετά άτομα και να πέφτει ξύλο, o Light ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα.

Αφού οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το τραγούδι τους με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον τράπερ, εκείνος πήρε ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε,

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε ο Light

 

 

Λίγη ώρα μετά τον άγριο καβγά που είχε στα μουσικά βραβεία MAD με τον Snik  και αφού είχε προηγηθεί η επί σκηνής συγγνώμη του πρώτου, στη σκηνή εμφανίστηκε για το δικό του act και ο Snik.

Το κοινό, όπως έκανε με τον Light έτσι και στη δική του περίπτωση άρχισε τις αποδοκιμασίες καθώς αυτό που συνέβη ανάμεσά τους λίγη ώρα πριν κατάφερε να χαλάσει μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και τη χαρά.

«Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας οκ; Όταν είναι θέμα ζωής πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε το φιλαράκι μας πριν» είπε ο Snik ζητώντας συγγνώμη με τη σειρά του και προχώρησε στο act του,

 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

 

 

 

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Light έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media αποκαλύπτοντας πως είχε μιλήσει με άτομα της παραγωγής και τους είχε προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που τον βάλουν να κάθεται κοντά με τον Snik, θα γίνει καβγάς… Όπως και έγινε. 

Διάβασε την ανάρτηση του Light αλλά και το προειδοποιητικό SMS:

 

 

  

 

 

 

Λίγη ώρα μετά, ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να γελάει και να απευθύνεται στον Light, ψάχνοντας τον ότι τον ψάχει στα παρασκήνια.

«Κεντέρη, πού είσαι ρε Κεντέρη;», δηλώνει ο τράπερ και στη συνέχεια έγραψε σε δεύτερο story: “NEROTREXO” από το “Nerogreco” που είναι το όνομα του Light στα social media.

 

 

 

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του