Οι νικητές και το κόκκινο χαλί των επικίνδυνων και αδι-ανόητων #MadVMA 2022

Μέλισσες, Φουρέιρα, Παπαρίζου,  Άργυρος, Μαζωνάκης, Σαμπάνης, Josephine, Ιακωβίδης, Πιτσίνιαγκας ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της κατά τα άλλα επικίνδυνης, αδιανόητης και κακής της βραδιάς, λόγω των εξελίξεων με τους τράπερ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συγκίνηση για τον Mad Clip 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην πρώτη απονομή της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς, το οποίο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα και ο αδικοχαμένος Mad Clip για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Μπορεί».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την αδερφή του Mad Clip, Άσπα, για να παραλάβουν το βραβείο.

«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε φανερά συγκινημένη, η Άσπα.

Με τη σειρά της, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».

 

 

Το «πείραγμα» της Έλενας Παπαρίζου στον Γιώργο Θεοφάνους

Το βραβείο για την καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνη άνηκε δικαιωματικά αυτή τη χρονιά στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή για να το παραλάβει.  Η τραγουδίστρια ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες σημαντικές ερμηνεύτριες, όπως η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Γιώργος Θεοφάνους της έδωσε το βραβείο κι εκείνη τότε, βρήκε την ευκαιρία να τον «πειράξει».  «Έχω γράψει για όλες τους», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους αναφερόμενος στις υποψήφιες, ενώ αποκάλυψε επίσης πως έχει γράψει ήδη τραγούδι και για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, με την οποία δεν είχε συνεργαστεί μέχρι στιγμής.

Όταν η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή, είπε χιουμοριστικά στον Γιώργο Θεοφάνους:  «Γιατί έχεις αυτό το δύσκολο θέμα με τις γυναίκες; Αφού ξέρω ότι τις αγαπάς. Όταν τις αγαπάς, είναι εύκολο ξέρεις».

 

 

 

Σε ότι αφορά τους νικητές των φετινών βραβείων...

Η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε δυο βραβεία, αυτό της καλύτερης Έντεχνης/λαϊκής καλλιτέχνιδας και το καλύτερο βίντεο κλιπ μπαλάντας που ήταν το «ποια αγάπη». Φυσικά λόγω του επεισοδίου η Παπαρίζου δεν κατάφερε να παραλάβει επί σκηνής κανένα από τα δυο βραβεία της.

Οι Μέλισσες κέρδισαν βραβείο ως το καλύτερο συγκρότημα.

Τραγούδι της χρονιάς αναδείχθηκε το «Τόσα βράδια» του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το βραβείο για το Βίντο κλιπ της χρονιά ήταν το «Μπορεί» των Ελένη Φουρέιρα και Mad Clip.

Ο Κωνσταντίνος Άργυρος κατέκτησε βραβείο καλύτερου ντουέτου με τους Χ Rack, αλλά και καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη adult.

 


 

 

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης η Αναστασία

Καίτη Γαρμπή - Τιμητικό βραβείο

Ελένη Φουρέιρα - Σύγχρονη καλλιτέχνις

Γιώργος Σαμπάνης - Σύγχρονος καλλιτέχνης

Oι Dat Lilly κατέκτησαν βραβείο για τις κατακτήσεις τους ως youtubers.

Τζόζεφιν «Παλιόπαιδο» - Ποπ βίντεο κλιπ

Στέφανος Πιτσίνιαγκας «Δυνατά (τα τα τα)» - Χορευτικό λαϊκό βίντεο κλιπ

Good Job Nicky - Βραβείο Game changer

Πέτρος Ιακωβίδης «Μου 'λειψες πολύ» - Λαϊκό βίντεο κλιπ

 

Tο Red Carpet των Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ

 

 

Τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ πραγματοποιήθηκαν εχτές, και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί και μίλησε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες!

«Ο δημοσιογράφος είναι για να βοηθάει και όχι για να ανοίγει τάφους», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ξέρω αν θα πάω στο γάμο της Κόνι Μεταξά, έχω δουλειές».

«Το σακάκι είναι ίδιο χρώμα με το κόκκινο χαλί, για να φύγω μπουσουλώντας αν κουραστώ», είπε γελώντας ο Good Job Nicky, ενώ αποκάλυψε ότι το μπλε μαλλί του… ξεβάφει!

«Τα μανίκια στο σακάκι είναι μακριά για να με βγάλει και του χρόνου», ανέφερε γελώντας ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ενώ η Άσπα, η αδελφή του αδικοχαμένου Mad Clip είπε ότι «Ο αδελφός μου είναι πάντα μαζί μου».

Ότι έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια αποκάλυψε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ενώ η Klavdia σχολίασε ότι «Όλος ο γυναικείος πληθυσμός έχει υπάρξει θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού».

Για το γούρι της, που είναι το κομποσκοίνι της μίλησε η Αναστασία, ενώ στο event βρέθηκε και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος αποκάλυψε ότι «Η Κατερίνα Στικούδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συζητάμε να κάνουν κάτι άλλο, αλλιώς θα είμαστε στο Just».

«Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Στάθης μου κάνει πρόταση γάμου», δήλωσε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ η Κατερίνα Στικούδη ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχω πρόταση για κριτής στο Just. Καμία εξέλιξη δεν έχουμε για την εκπομπή με την Παναγιώταρου».

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε ότι ο «Αδύναμος κρίκος» αλλάζει κανάλι και θα είναι μάλλον καθημερινός, ενώ ο Σπύρος Νικολαΐδης είπε ότι «Θα με δείτε σε μια σειρά στο εξωτερικό».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε για την αποκαλυπτική της εμφάνιση ότι «Ο σύντροφός μου μού είπε για το ρούχο μήπως νιώθω λίγο άβολα». «Είσαι αγενής που ρωτάς αν φοράω εσώρουχο», πρόσθεσε απευθυνόμενη σε δημοσιογράφο.

«Το φόρεμα είναι καυτό σαν εμένα. Θα χάσω δύο κιλά από τη ζέστη», σχολίασε η Νάγια, ενώ ο FY δήλωσε ότι «Το outfit μου στοιχίζει 4-5 χιλιάδες ευρώ. Δε με νοιάζει, δεν ασχολούμαι, βάζω ανθρώπους να δουλεύουν για εμένα. Έχω πληρώσει και 150 ευρώ για νερό».

Τέλος, η Ραμόνα Βλαντή είπε ότι «Ήρθα να δω τι φοράνε, με ενθουσιασμό ήρθα, χωρίς ενθουσιασμό θα φύγω. Πονάνε τα ματάκια μου».

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»