Χαμός στην τηλεόραση για τα #MadVMA 2022 - Έξαλλοι οι παρουσιαστές

Μελέτη για καβγά Snik – Light: «Εικόνες ντροπής, σε μια γιορτή με νέα παιδιά» - Καινούργιου: «Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Θλίβομαι, είμαι σε πανικό» - Σκορδά και Λιάγκας αρπάχτηκαν: «Θα με κατηγορήσεις εσύ για δημόσιες σχέσεις; Σε παρακαλώ πολύ» - Η ανακοίνωση του MEGA 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου παρακολούθησε όλα όσα συνέβησαν χθες στα MAD VMA 2022 ανάμεσα στον Snik και στον Light.

Οι δυο τράπερς «πιάστηκαν» στα χέρια και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Θα δείτε κάποια βίντεο από τις σκηνές ντροπής, από τις σοκαριστικές σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες στα Mad, με αφορμή έναν τσακωμό ανάμεσα στον Light και τον Snik. Ούτε τα ονόματά τους δεν θέλω να λέω πια. Ένας θεσμός που παρακολουθούν παιδάκια. Κάποιοι τραυματίστηκαν, κάποιοι απειλήθηκαν. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2022 συμβαίνουν αυτά τα σκηνικά. Φταίμε όλοι εμείς που έχουμε κάνει πρότυπα αυτούς τους τύπους» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».

Αφού παρακολούθησε το βίντεο ντροπής, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε: «Είναι η τελευταία φορά που στην εκπομπή προβάλλουμε αυτά τα δύο άτομα. Αυτές είναι εικόνες ντροπής και δεν θέλουμε ποτέ να τις ξαναδούμε. Τι είναι αυτά τα ξεφτιλίκια; Ξέρετε πόσους δημοσιογράφους πήραμε χθες τηλέφωνο να βγουν σήμερα να μας πουν και ξέρετε τι μας είπαν; Ότι φοβούνται να βγουν, γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους και μπορεί να πάθουμε ζημιά. Και εγώ φοβάμαι γιατί μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί! Θλίβομαι, είμαι σε σοκ, είμαι σε πανικό. Δεν με νοιάζει ποιος το ξεκίνησε, είναι και οι δύο ένοχοι. Γιατί καλέστηκαν;».

 

 

 

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας «αρπάχτηκαν» για τον τσακωμό του Light και του Snik στα βραβεία Mad VMA 2022.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών ξεκίνησε σε ήρεμο τόνο, με τη Φαίη Σκορδά να είναι πιο αιχμηρή.

Λιάγκας: Είναι το βέβαιο αποτέλεσμα μίας αισθητικής και μίας λογικής, η κατάληξη της οποίας δεν ξέρω αν θα ήταν στα Mad ή κάπου αλλού, ή σε μία πλατεία. Ήταν σίγουρο ότι τα άμυαλα παιδιά και οι φίλοι τους με τα μαύρα, μπράβοι ή φίλοι, θα έφταναν σε αυτό το επίπεδο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Για μένα όλο αυτό το πράγμα είναι αντιαισθητικό. Είναι η κατάληξη μίας λογικής τέτοιας που την καυτηριάσαμε από εδώ. Μετά τα μπουνίδια, το χειρότερο για μένα είναι ότι κάνουν πλάκα μετά.

Σκορδά: Πάντως το αντιαισθητικό είναι η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ανάγνωση. 

Λιάγκας: Είναι θέμα αισθητικής ζωής το να θες και να πιστεύεις ότι το ξύλο είναι κάτι που θα σου λύσει τις διαφορές.

Σκορδά: Τα νοήματα είναι μεγαλύτερα. Κανονικά θα έπρεπε να μη παίξουμε τίποτα και αυτό να είναι στάση ζωής γιατί προφανώς και από το Mad για να τους βάζουν δίπλα δίπλα, το κάνουν για να τους παίζουν οι εκπομπές. Αυτοί υποτιμούν τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές στις εκπομπές που προβάλλονται από αυτά τα κανάλια, γιατί το κάνουν να είναι ένα καβγαδάκι και εμείς την άλλη μέρα να καθόμαστε λες και είμαστε 17 χρονών να ασχολούμαστε με το Mad και τα καβγαδάκια. Υποτιμητικό όλο αυτό. Εν τέλει είναι πολύ σοβαρό και γι’ αυτό θα ασχοληθούμε.

Λίγο μετά την προβολή των επίμαχων βίντεο, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε λέγοντας «τι με νοιάζει εμένα αν μπήκε πρώτος μέσα ο Light ή ο Snik. Αυτό είναι το ρεπορτάζ; Βάλανε ανθρώπους με όπλα έμαθα;».

«Βάλανε με όπλα; Είχαν τσαντάκια. Τώρα τι είχαν μέσα τα τσαντάκια, δεν ξέρω. Το είδες;» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Γιατί δεν λέμε την αλήθεια; Δεν το είδα το όπλο, έχω πληροφορίες από ανθρώπους που δουλεύουν backstage. Καλά μην φοβόμαστε τώρα, θα μας κάνουν μήνυση», ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Μετά από μερικά λεπτά, ήρθε η έντονη σύγκρουση.

Οι δύο παρουσιαστές διαφώνησαν με τον τρόπο χειρισμού των διοργανωτών μετά τον άγριο καβγά.

Τότε, η Φαίη Σκορδά κατηγόρησε τον Γιώργο Λιάγκα για… δημόσιες σχέσεις, με τον παρουσιαστή να λέει έντονα πως «αν ένας παρουσιαστής στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, είμαι εγώ. Σε παρακαλώ πολύ, θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις; Εμένα; Σε εμένα το είπες. Πήγα να μιλήσω και με έκοψες. Για εμένα ήταν λάθος ότι άφησαν την Παπαρίζου να φύγει. Θα έπρεπε να φύγουν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου».

 

 

Ο πρωτοφανής καβγάς στα Mad VMA 2022 ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light, η αναταραχή μέσα στο γήπεδο και οι εικόνες που κυκλοφόρησαν σε χρόνο ρεκόρ έκανε πολλούς να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους. Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη με την ομάδα της στο «Mega Καλημέρα».

Μετά την προβολή των πλάνων από το ξύλο Snik και Light, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «εικόνες ντροπής σε μία νέα γιορτή με νέα παιδιά».  

«Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. (…) Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

 

Τα λόγια και η ευχή της Μπέττυς Μαγγίρα μετά τα επεισόδια στα Mad Awards

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε το «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» με διαφορετική διάθεση λόγω των επεισοδίων στα Mad Awards.

 

 

Για τα επεισόδια που συνέβησαν στα MAD VMA 2022 μίλησαν και στην εκπομπή Breakfast @ Star, με την Ελίνα Παπίλα να ξεσπά για τις ντροπιαστικές εικόνες που είδαμε.

«Είναι πραγματικά ντροπή! Μιλάμε για μια μουσική την οποία ακούν παιδιά. Θα μπορούσα εχθές να είμαι με το παιδί μου εγώ εκεί», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε:

«Πόσο αμήχανο και ντροπιαστικό να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους trappers «Σταματείστε». Να βλέπουμε την Έλενα Παπαρίζου να φυγαδεύετε, να φεύγει σαν κυνηγημένη, να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον κόσμο».

«Αυτό που είδαμε είναι τραγικό από μόνο του. Είναι δυνατόν; Συγγνώμη, περίμενα κάτι καλύτερο από τα MAD», ξέσπασε η Ελίνα Παπίλα.

 

 

 

Το MEGA, μετά τα πρωτοφανή περιστατικά βίας που εκτυλίχθηκαν στα Mad Video Music Awards, εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας τα γεγονότα.

Τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Την μεγάλη μουσική γιορτή ωστόσο, αμαύρωσαν οι τράπερς Light και Snik που πιάστηκαν στα χέρια.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, οι Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Η ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα γεγονότα που αμαύρωσαν, ως ένα βαθμό, αυτή τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοινωσή του.

Σε παρόμοια ανακοίνωση προέβη και το Mad Tv.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«ΤαMad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έστειλε το δικό της μήνυμα για το πραγματικό νόημα της μουσικής.

«Όταν πρωτοακούσαμε αυτή τη μουσική λέγαμε εντάξει είναι κάτι παιδιά που βρίζουν στα τραγούδια τους. Μετά όταν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει με αυτή τη μουσική και αυτό που ακούς είναι, υποβιβασμός των γυναικών, τα χρήματα, και πολλά άλλα σε μία κοινωνία που περνάει τόσο δύσκολα. Δεν γίνεται από τη μια πλευρά να βραβεύουμε μια γυναίκα και στη συνέχεια να βραβεύουμε ένα τραγούδι που βρίζει τις γυναίκες. Είναι κρίμα να υπάρχει όλο αυτό σε μια κοινωνία που εξελίσσεται» δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.  

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Πόσο οξύμωρο να είναι στη σκηνή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το σύμβολο κατά τη βίας των τελευταίων χρόνων και να μην σέβεσαι ούτε αυτό, να σηκώνεσαι και να μαυρίζει ένα τέτοιο σύμβολο πάνω στη σκηνή. Να προσέχουμε πολύ τι κάνουμε πρότυπο και τι χαρακτηρίζουμε πρότυπα. Την λέξη πρότυπο την έχουμε ακούσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και μόνη της. Να ακολουθούμε το φως».

 

 

Τον πολυσυζητημένο καβγά που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στα Mad VMA 2022 ανάμεσα στον Snik και τον Light, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να σχολιάσω ότι σχολίασε εχθές με την παρέα μου. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι αποκλείεται να είναι η πραγματικότητά μας αυτή. Αγαπημένε τράπερ σε παρακολουθούνε μικρές ηλικίες δεν μπορείς να το κάνει αυτό. Δεν είναι μονό τα βίντεο κλιπ και τα λεφτά.

Ας αναλάβει και η δικαιοσύνη δεν είναι κακό. Απλά κάπως λίγο ταράζεσαι. Μην πηγαίνουμε προς τα πίσω, γιατί εγώ αυτή την αγωνία έχω. Είναι λίγο πρωτόγονο να πιαστείς με κάποιον στα χέρια. Ας βάλουν έναν δικηγόρο για να τα βρούνε. Λίγο να έρθει ο πολιτισμός πάλι πίσω». 

 

 

 

Έτσι παρουσίασαν το θέμα οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές:

 

 

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»