«Χτυπήσαν την Παπαρίζου! Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο»

Θέμης Γεωργαντάς: «Το να λύσεις τις διάφορες  σε μια τέτοια βραδιά, δείχνει ότι δεν σέβεσαι τον κοσμο» - «Βραβευόμουν, δεν πήρα βραβείο, γιατί τσακώθηκαν άλλοι και την πλήρωσα εγω», τόνισε ο τράπερ Trannos - Τι δήλωσαν οι καλλιτέχνες για τα #MadVMA 2022

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Επεισοδιακή η βραδιά στα Mad Video Music Awards με το λαμπερό σόου να σκιάζουν με τη συμπεριφορά τους οι τραπερς Light και Snik που πιάστηκαν στα χέρια.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μάλιστα πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τραπερ χίμηξε στη σκηνή, ετοιμαζόταν η Ελένα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο act της, αντίθετα πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax. 

 

 

 

Ο καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik αμαύρωσαν τη χθεσινή απονομή των MAD VMA 2022. Όλα ξεκίνησαν όταν στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα με τους χορευτές της και από κάτω άρχισαν οι τράπερς να τσακώνονται. 

Τότε ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε από την τραγουδίστρια να κατέβει και το act της έμεινε μισό. Ο γνωστός χορογράφος που είχε όλη την επιμέλεια των βραβείων μίλησε στις κάμερες και περιέγραψε το απίστευτο αυτό συμβάν.

«Χτυπήσαν και την Έλενα Παπαρίζου»,

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

 

 

 

 

«Βραβευόμουν, δεν πήρα βραβείο, γιατί τσακώθηκαν άλλοι και την πλήρωσα εγω», τόνισε ο τράπερ Trannos.

Marseaux και Joanne μίλησαν για το περιστατικό τονίζοντας και φοβήθηκαν αρκετά, καθώς εκείνη την ώρα ήταν πάνω στη σκηνή.

«Δεν πέρασα πολύ καλά», είπε η Marseaux ενώ η Joanna πρόσθεσε πως «μας τράβηξε μέσα η Έλενα Παπαρίζου την ώρα εκείνη».

Σοκαρισμένη και η γνωστή παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά.

«Σοκαρίστηκα και θεωρώ τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν», επεσήμανε.

«Ο Δημήτρης φοβήθηκε. Κι εγώ αλλά δεν το έδειξα», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Είναι πολύ κρίμα, έπαθα σοκ.  Η Έλενα Παπαρίζου έπαθε σοκ», υπογράμμισε ο Χάρης Σιανίδης.

«Απαράδεκτο αυτό που έγινε», πρόσθεσε από την πλευρά της και η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Το να λύσεις τις διάφορες  σε μια τέτοια βραδιά, δείχνει ότι δεν σέβεσαι τον κοσμο», δήλωσε ο παρουσιαστής του show Θέμης Γεωργαντάς.

 

 

Ο Νίκος Βουρλιώτης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά του social media, περιγράφοντας τα συναισθήματά του για το αδιανόητο αυτό συμβάν.

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτό το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας… Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά…

Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι “σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα” δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views.

Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!! Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή.

Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά. Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:

Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!! Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO» έγραψε ο Νίκος Βουρλιώτης.

 

  

Τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Snik και τον Light στα MVMA 2022, σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει ζήσει από κοντά τα 16 από τα 19 χρόνια των βραβείων.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, ξεκαθάρισε ότι η μεγάλη επιτυχία των βραβείων ήταν ότι μπορούσαν να συνδέσουν δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες, ωστόσο αυτό άλλαξε όταν ήρθαν στο προσκήνιο οι τράπερς.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα που πλακώθηκαν σαν τα ζώα», έγραψε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ρε μάγκες μου… Σε μια γειτονιά τον σκότωσαν τον Άλκη στο ξύλο. Έχετε τόσο κόσμο να σας ακούει και επιλέγετε να πείτε αυτό. Κρίμα (στον λαιμό σας). Δόξα και τιμή στην Έλενα Παπαρίζου για όλα της. Πάω να ακούσω Γαρμπή»

 

 

  

  

  

  

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»