Ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο βήμα του μάρτυρα μιλά για «δικαστές του καναπέ»

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης (Θεατρικός επιχειρηματίας πρώην σύζυγός της Ελένης Κούρκουλα και νυν σύντροφός της Νικολέτας Καρρά) στο βήμα του μάρτυρα - Ο Λιγνάδης τραυματίστηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού - Η κατάθεση της Κούρκουλα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης ανέβηκε στο βήμα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη στη δίκη που συνεχίζεται.

Όπως μετέφερε η Μπέσσυ Αντωνάκη στο «Πρωινό», ο θεατρικός παραγωγός, χωρίς να θέλει να κάνει κάποια δήλωση στα τηλεοπτικά συνεργεία, καταθέτει αυτή την ώρα για τις ημερομηνίες του Αυγούστου 2015, που σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βρισκόταν μαζί του στο σπίτι του στην Ιθάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πρόκειται για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες ένας εκ των μηνυτών είχε καταγγείλει τον βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο.

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «δικαστήριο του καναπέ», δηλαδή για ανθρώπους που κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα.

Μετά την κατάθεση του θεατρικού παραγωγού, καταθέτει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης.

 

 

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται και εχθές Πέμπτη 16 Ιουνίου έδωσε την κατάθεσή της στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η πολιτικός και στενή φίλη του σκηνοθέτη, Ελένη Κούρκουλα. 

Μέρος της κατάθεσης προβλήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» του ANT1.

Γ.Β.: Αναφέρατε τους όρους περίεργες προσωπικότητες για τους καταγγέλλοντες. Τι εννοείτε;

Ε.Κ.: Είναι κάποιοι νεαροί που λένε ότι ονειρεύονταν να γίνουν οι ένας Ρουβάς κι ο άλλος μεγάλος σταρ. Αναρωτιέμαι από την επαφή τους με τον Λιγνάδη, έκαναν κάτι άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπάθησαν να μπούνε σε αυτόν το χώρο, Πήγαν σε ένα ωδείο; Μια σχολή; Μου φαίνονται περίεργοι άνθρωποι που λένε τον πήρα από το αεροδρόμιο τηλέφωνο, πήγαμε σπίτι μου, μου την έπεσε και ξαναπήγα σπίτι του διότι ήθελα να γίνω Ρουβάς. Έχω καταλάβει ότι ο Αλί έκανε για λίγο καιρό δεσμοφύλακας στην Σουηδία και μετά είδα ότι έχει μια περίεργη επαγγελματική ζωή στο Ντουμπάι. Είδα φωτογραφίες του. Πώς ξαφνικά βρέθηκε να κάνει real estate; Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συναντήσει τέτοιους ανθρώπους, πρώτη φορά εδώ. Δεν διέγνωσα στον πρώτο καταγγέλλοντα ένα παιδί που μπήκε στο μόχθο της ζωής για να κατακτήσει το όνειρό του.

Γ.Β.: Τι περίεργο βρίσκετε σε έναν άνθρωπο που αγαπά τη γυμναστική και βγάζει φωτογραφίες το σώμα του;

Ε.Κ.: Εγώ δεν είπα για φωτογραφίες.

Γ.Β.: Παιδιά έχετε;

Ε.Κ.: Όχι.

Γ.Β.: Ξέρετε πόσα παιδιά προσπαθούν να μπούνε στο χώρο και ονειρεύονται από μικρή ηλικία;

Ε.Κ.: Να μη γίνονται τα παιδιά… Η πίστη μου τόσα χρόνια που υπηρέτησα το θέατρο είναι ότι είναι άνθρωποι που δούλεψαν στο θέατρο κι είχαν ταλέντο. Δεν έγινε η δουλειά στα κρεβάτια.

Μ.Κ.: Γιατί χρησιμοποιήσατε αυτή τη λέξη…. για καταγγέλλοντες;

Ε.Κ.: Δεν είπα για καταγγέλλοντες. Είπα ότι πάρα πολλοί που δείχνουν τα κορμιά τους στα social media, είναι πολλές φορές…. Φθόνος στο θέατρο υπάρχει πολύς. Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους του σιναφιού να βλέπουν έναν άνθρωπο δεμένο πισθάγκωνα και να του τραβάνε κι ένα σκαμπίλι. Ονομαστικά δεν μπορώ να σας πω. (Τα κίνητρά τους) ο φθόνος. Μάλλον ομάδα. Θεωρώ ότι βρήκε έναν ζωηρό ερωτικά άνθρωπο και σκέφτηκαν να πλήξουν την Κυβέρνηση… Μπορεί και να είναι γιατί πήγαιναν και ξαναπήγαιναν στο σπίτι του Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν τραγουδιστές. Ένας μάρτυρας χάθηκε στην πορεία.

«Ήταν λίγο μαραθώνια και εξοντωτική η κατάθεση. Τελείωσε όμως και έχω μια πολύ θετική διαίσθηση. Είπα πως υπάρχει τρομοκρατικό κλίμα που πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί που θα μπορούσαν να έρθουν υπάρχει το Twitter που καταριέται και βρίζει. Και τα κανάλια που δυστυχώς πάρα πολύ καιρό δε νομίζω πως έχουν κάνει και την καλύτερη πληροφόρηση. Οπότε όλος ο κόσμος είναι μαζεμένος» δήλωσε η Ελένη Κούρκουλα στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το δικαστήριο. 

 

 

Δίκη Λιγνάδη: Η Σ.Καρύδη ήθελε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης - Το σχόλιο της Καινούργιου

 

 

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης τραυματίστηκε  το μεσημέρι στις 15/6 όσο έπαιζε μπάλα με τους συγκρατούμενους τους, με την δημοσιογράφο να περιγράφει καρέ – καρέ το ατύχημά του.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια του έντονου αγώνα ποδοσφαίρου σωριάστηκε στο πάτωμα, άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Άννα Ζηρδέλη έκανε και ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης. 

Λίγο πριν από την είσοδό του στη δικαστική αίθουσα για τη δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο Γιάννης Λιγνάδης είπε: «Δεν έχω να σας πω τίποτα. Όλα μετά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»