Η αδι-ανόητη ανατροπή στην αποχώρηση! Οι Κόκκινοι από τον 7ο ουρανό στα τάρταρα!

Αυτό είναι το #SurvivorGR! Έφυγε αυτός, που θα έπρεπε σύμφωνα με το χαρακτήρα και την αγωνιστικότητα του, να βρεθεί σίγουρα στον τελικό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας «είδε» το σχέδιο του Άρη Σοϊλέδη για τον τελικό και τον... κάρφωσε στεγνά.

Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και του Άρη Σοϊλέδη καλά κρατεί και σε κάθε επεισόδιο τους βλέπουμε να πετάνε εκατέρωθεν τα... βέλη τους.

Αυτή τη φορά ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας σχολίασε τα όσα έγιναν στο προχθεσινό (15/6) αγώνισμα ανάμεσα στον Τάλα και την Μαίη. Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια όταν μονομάχησε με τον Τάλα φάνηκε πως δεν προσπάθησε ιδιαίτερα, καθώς σύμφωνα με τους υπόλοιπους ήθελε να βοηθήσει τον συμπαίκτη της να βγει νικητής.

Αυτές οι κατηγορίες εκνεύρισαν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπερασπίστηκε με σθένος τους δύο παίκτες. O Σπύρος θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό και δήλωσε:«Δεν μου αρέσει που ο Άρης εγκλωβίζει κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να θέλει στον τελικό του Survivor να καθίσει με ανθρώπους που είναι λιγότερης δυναμικής κι αποδοχής από εκείνον γιατί έτσι πιστεύει. Πασχίζεις να καθίσεις με κόσμο διαχειρίσιμο. Θέλεις η τετράδα να επιλεγεί δια χειρός Άρη κατά πως σε βολεύει».

Και πρόσθεσε:«Δεν σε συμφέρουν οι υπόλοιποι γιατί έχουν ήθος, αξίες και πάνε με το σπαθί τους. Παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο. Εσύ πασχίζεις να φτάσεις εκεί, χωρίς να βγεις σε κάποια δοκιμασία απέναντι στον κόσμο. Πας εκεί με κόσμο που εσύ θα επιλέξεις ως πιο εύκολα διαχειρίσιμους από εσένα. Άρα τέσσερις καρέκλες δια χειρός Άρη, δεν νομίζω ότι θα βρούνε σύμφωνο τον κόσμο που μας κρίνει».

 

 
 
Ο Στάθης Σχίζας κατηγόρησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παρέα της για την υποψηφιότητά του, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη για ένα παιχνίδι γεμάτο… σχέδια και στρατηγικές. Η Ασημίνα από την πλευρά της αρνήθηκε κάθε τέτοια κατηγορία.
 
 
 

 

Οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας και όλοι ήθελαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν την νίκη στην ομάδα τους.

Οι 8 παίκτες έδωσαν ξανά ραντεβού ως «Μπλε» και «Κόκκινοι» στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας. Ένα έπαθλο που πραγματικά…απογείωσε την ομάδα που κέρδισε.

 

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος υπήρξε ένας σοβαρός τραυματισμός, αυτός του Νίκου.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας χτύπησε στο κεφάλι έπειτα από μια προσπάθεια του να περάσει με μεγάλη ταχύτητα τα εμπόδια και τόσο οι παίκτες όσο και ο Γιώργος Λιανός... μούδιασαν.

Αμέσως όλοι έτρεξαν γρήγορα κοντά του για να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς ο Νίκος δεν χτύπησε τόσο άσχημα και ρίχτηκε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης του επάθλου, στο οποίο δεν κατάφερε να φέρει τον πολυπόθητο πόντο.

 

 
 

Οι παίκτες των δύο ομάδων πείσμωσαν και έκαναν «μάχες» σώμα με σώμα για να καταφέρουν τον πόντο που θα τους φέρει πιο κοντά στο... φαγητό. Έτσι οι εντάσεις, τα ατυχήματα και οι διαπληκτισμοί δεν έλειψαν, όμως μία ομάδα το πίστεψε παραπάνω και κατάφερε να κερδίσει.

Μετά από αρκετές ήττες η Κόκκινη ομάδα θα απολαύσει ένα πλούσιο γεύμα που θα γεμίσει τα στομάχια τους, θα τους φέρει χαρά αλλά και δύναμη, λίγο πριν βρεθούν στο Συμβούλιο για την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

 

 

 

Οι Κόκκινοι αναχωρούν και οι Μπλε νιώθουν περίεργα 

 

 

Τα Παιχνίδια της Καραϊβικής

 

 

 

 

Υποψήφιοι και μη, συναντήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα. Η στρατηγική ξεκίνησε και επίσημα, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι στο συμβούλιο.

 

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας, όμως ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα αυτού που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης με τις λιγότερες ψήφους ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ήταν αυτός που έφυγε από το νησί.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»