Κύμα συμπαράστασης στην Δανάη Μπάρκα μετά το ρατσιστικό παραλήρημα Λατινοπούλου

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται,είναι τα... σκουπίδια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς την Δανάη Μπάρκα έχει ξεσπάσει μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βάρος της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όλα άρχισαν όταν η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στα social media κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές που έκανε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μετά τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών πολλοί ήταν εκείνοι που επιβράβευσαν την παρουσιάστρια για την αυτοπεποίθησή της και το ότι είναι ακομπλεξάριστη με το σώμα της καθώς και το μήνυμα που περνούσε μέσω των αναρτήσεών της ότι κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για την εμφάνισή του ακόμα και αν δεν ακολουθεί τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς.

 

   

 

 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου όμως είχε άλλη άποψη αφού μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε μια ρατσιστική ανάρτηση.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική, αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία πήρε την πληρωμένη απάντηση της Δανάης Μπάρκα το επόμενο πρωί μέσα από την εκπομπή της.

 

 «Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», ήταν μερικά μόνο από όσα είπε η Δανάη Μπάρκα. 

 

 

Η Δανάη Μπάρκα παρόλα αυτά, δεν στάθηκε μόνο εκεί. Η δραστηριότητά της στα social media είναι αρκετά συχνή και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, η ίδια ανάρτησε νέα φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram, στέλνοντας για ακόμη μία φορά το μήνυμά της. «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα σκουπίδια… Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς)», έγραψε συγκεκριμένα.

 

Το ρατσιστικό όμως αυτό σχόλιο φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τους εγχώριους celebrities που μέσα από αναρτήσεις στα δικά τους προφίλ και σχόλια στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε εκείνη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις για την εμφάνισή του.

  

 

 

  

 

  

  

   

  

 

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά