«Είναι τραγικό που ακούω τέτοιες ανοησίες από τον Κούγια»

 

 

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε για τον «Σασμό», τον Κούγια, τον Aργυρό, τον Καπουτζίδη, την τραπ, την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον γιο του: «Για να δείξεις κάποιον πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για την πρόσφατη αναφορά που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Χατζιδάκi ρωτήθηκε ο Γιάννης Κότσιρας από τον Γιώργο Λιάγκα στη συνέντευξη που του παραχώρησε στο «Πρωινό».

Ο Γιάννης Κότσιρας αφού αρχικά παραδέχτηκε ότι δεν έχει παρακολουθήσει το θέμα, στη συνέχεια εξέφρασε μια πολύ συγκεκριμένη άποψη.

«Δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου και χαίρομαι, γιατί όταν ακούω τέτοιες ανοησίες είναι τραγικό. Καλύτερα, κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και τα οποία έχουν αποδείξει στα χρόνια την αξία τους και την ηθική τους, καλύτερα να τα αφήνουμε εκεί που είναι», είπε ο Γιάννης Κότσιρας για τον Αλέξη Κούγια.

«Ρε παιδί μου, για να δείξεις κάποιον θα πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό. Αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας, κλείνοντας το θέμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό λέγοντας:

«Τον Αργυρό δεν τον ήξερα, τον έμαθα σε μια συνδιάσκεψη στη διάρκεια του covid και είδα ότι είναι ένα τρομερό πλάσμα. Ένα συμπαθέστατο παλικάρι με πολύ ωραία φωνή. Δεν θα μπορούσα όμως να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι άλλου τύπου διασκέδαση. Εκείνος στοχεύει στο σώμα, εγώ στοχεύω στην ψυχή».

Ο ίδιος μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραπ μουσική, σχολιάζοντας, ότι από τη στιγμή που απευθύνεται σε 12χρονα και 13χρονα είναι επικίνδυνη μουσική που προσελκύει τα παιδιά σε όπλα και ναρκωτικά.

Για την επιλογή του μαύρου χρώματος στα ρούχα του, ο ίδιος σχολίασε ότι: «Δε φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα, φοράω μαύρα όταν... παχαίνω!» Τέλος, αναφέρθηκε και στο πόσο άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας. «Έχω αλλάξει πολύ από τότε που έγινα πατέρας, τα πάντα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Ασχολούμαι μαζί τους όχι όσο έχουν ανάγκη, αλλά όσο μπορώ», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον ερμηνευτή να λέει πως όταν άκουσε για πρώτη φορά τις εξελίξεις σοκαρίστηκε, αλλά τώρα η τόσο μεγάλη δημοσιότητα, έχει κουράσει σαν θέμα.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»