Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κούγιας - Μπιμπίλας σε κόντρα δίχως τέλος: «Έφυγα υβριζόμενος»

  18/05/2022 14:07
Κούγιας - Μπιμπίλας σε κόντρα δίχως τέλος: «Έφυγα υβριζόμενος»

Κούγιας - Μπιμπίλας σε κόντρα δίχως τέλος: «Έφυγα υβριζόμενος»

  18/05/2022 14:07

Σπύρος Μπιμπίλας και Αλέξης Κούγιας βρίσκονται σε συνεχή κόντρα δίχως τέλος. Μιλώντας στο «Πρωινό», ο ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη όταν συναντήθηκαν στα δικαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Του είπα καλημέρα σας στον πληθυντικό κι εκείνος στον ενικό, ως μη όφειλε, άρχισε να με βρίζει, αμόρφωτε, καραγκιόζη… Του είπα πώς λέτε αμόρφωτε έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει ακριβώς το ίδιο με εσάς. Ήταν ολιγόλεπτο αλλά τόσο έντονο, μπροστά σε τόσους ανθρώπους. Έφυγα υβριζόμενος. Είναι για γέλια. Ας κάνει ό,τι θέλει, υπάρχουν τα δικαστήρια που καταλαβαίνουν. Εγώ νομίζω ότι ο κ. Κούγιας προσπαθείς να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, χτυπώντας έναν αθώο άνθρωπο όπως είμαι εγώ. Με έχει στοχοποιήσει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τη σειρά του, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής: «Είναι ψέμα και ακραία συκοφαντία ότι άφησα υπονοούμενο για τον Μάνο Χατζιδάκι. Υιός δεν υπάρχει, ο υιός λέγεται Θεοφανόπουλος και υιοθετήθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν πεθάνει υποθέτω για κληρονομικούς και μόνο λόγους. Οι δηλώσεις όμως που έκανε ο Κραουνάκης, ο Μπιμπίλας και ο γιος του ο Θεοφανόπουλος εμένα θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και σίγουρα θα λογοδοτήσουν».

Με αφορμή τη χθεσινή παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού και της τρανσοφοβίας, ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο πριν από 42 χρόνια, όπου ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έδωσε το δεύτερο γκέι φιλί σε θεατρική παράσταση με τον Γιώργο Κροντήρη.

«42 χρόνια πριν κάναμε την επανάσταση μας μέσα από ένα τολμηρό έργο που μιλούσε για την φύση των ανθρώπων κ τα σκιρτήματα των νέων παιδιών που έβγαιναν μέσα από την ψυχή τους. Ένα από τα πρώτα gay έργα που ανέβηκαν στην Ελλάδα με μεγάλες τότε αντιδράσεις κ.μεγάλη επιτυχία. Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, Του εβραιοκαναδού Τζων Χέρμπερτ σε μετάφραση κ σκηνοθεσία του σπουδαίου Κωνσταντίνου Μάριου που έφυγε γρήγορα από κοντά μας. Μια φορά ξανανέβηκε για λίγο στο vault.

Στην φώτο το ιστορικό φιλί της παράστασης με τον καλό συνάδελφο και φίλο Γιώργο Κροντήρη (το πρώτο gay φιλί είχε δοθεί λίγο πριν σε παράσταση του Κολατου). ΣΗΜΕΡΑ, μέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της τρανσοφοβίας αξίζει να το μνημονεύουμε… Ήμασταν τότε πρωτοπόροι στην απελευθέρωση των ανθρώπων από τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας