Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη Φιλιππίδη - H άφιξή στο δικαστήριο

 

Ο δικηγόρος του ζήτησε αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού - Ο γιος του Δημήτρης στο πλευρό του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πριν λίγα λεπτά έφτασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συνέχεια των καταθέσεων των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλικά εγκλήματα

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014,σε βάρος τριών συναδέλφων του ηθοποιών. Με αυτές τις κατηγορίες να τον βαραίνουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο στις φυλακές της Τρίπολης ενώ πριν λίγο καιρό μεταφέρθηκε σε αυτές του Κορυδαλλού προκειμένου να μπορεί να παρίσταται στο δικαστήριο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεφέλη Ορφανού & Γιάννης Καπετάνιος: «Έχω περάσει χρυσά με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω... Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης»

 

Σήμερα κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να καταθέσει η πρώτη από τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει και αφορά την υπόθεση του βιασμού. Η υπεράσπιση του προφυλακισμένου ηθοποιού αναμένεται, να συνεχίσει τις ερωτήσεις της στη μάρτυρα καθώς η εξέταση της, δεν ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Ενώ στη συνέχεια ενδέχεται να αρχίσει και η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας η οποία θα γίνει με ανοιχτές τις πόρτες τις δικαστικής αίθουσας.

 

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες, αναμένεται να φτάσει στο σημείο λίγο πριν τις 10.30, όπου και θα ξεκινήσει η συνεδρίαση. Η δίκη δε μπορούσε να ξεκινήσει νωρίτερα, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Στο πλευρό του στο δικαστήριο είναι ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, τον οποίο «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής του Alpha να εισέρχεται στο κτίριο, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί. Μάλιστα, μόλις είδε τις κάμερες, αντέδρασε.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Βιβή Μπουγιούρα, στην προηγούμενη δικάσιμο, δεν αποχωρίστηκε το σημειωματάριό του, καθώς έγραφε το καθετί που λεγόταν.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ζήτησε αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού.

«Επειδή η καταγγέλλουσα περιγράφει τον βιασμό με πολλούς τρόπους αντιφατικούς μεταξύ τους, ζητήσαμε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση της πράξης του καταγγελλόμενου βιασμού, διότι έτσι θα καταδειχθεί ότι αυτά που λέει έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την κοινή λογική. Η αναπαράσταση δεν θα γίνει με την ίδια, θα γίνει με μια δικηγόρο, η οποία θα εκτελέσει ακριβώς αυτά τα οποία καταθέτει η καταγγέλλουσα. Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας συμφωνεί με αυτό, διαφωνεί όμως η καταγγέλλουσα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision